24 Μαΐου 2021

Παραίτηση Σ.Ε. "Ελεύθεροι Άνθρωποι" Πιερίας






Συνέλληνες, συντοπίτες, πρώην συναγωνιστές - φίλοι του κινήματος "Ελεύθεροι άνθρωποι" - ΕΛ.ΑΝ του Γ. Τράγκα αποσύρω την εμπιστοσύνη μου για λόγους ηθικής και πολιτικής αξιοπρέπειας.
Ο "πολύς„ αρχηγός έδωσε εντολή απόσυρσης μου καθώς και της προσωρινής Σ. E. Πιερίας γιατί την άποψή μας για την επέτειο της 21ης Απριλίου '67.
Μπράβο σας κ. Τράγκα για τη λογοκρισία, φίμωση και ενέργειά σας. Πρέπει να σας αναφέρω ότι η θέση μας αυτή απηχεί την πλειονότητα ευεργετημένου λαού, είναι η αντισυστημική αλήθεια πού φοβούνται να πουν κόμματα της μεταπολίτευσης διότι αισθάνονται ένοχα απέναντι στην κοινωνία. Το γεγονός αυτό αποτελεί κοινό μυστικό που λέει και ο κόσμος.
Δεν είμαι γυρολόγος, καιροσκόπος, αλλά περιπλανώμενος στον πολιτικό στίβο, χωρίς να αφίσταμαι αρχές και αξίες, όπως π.χ Ελευθερία, αλήθεια, δικαιοσύνη,..
Ξεκίνησα Με όνειρα και πίστη στις ιδρυτικές επαγγελίες σου " βαρύγδουπε„ μεγαλοσχήμονα δημοσιογράφε, αλλά γρήγορα διαψεύστηκα με την πράξη σου αυτή. Πού είναι η Ελευθερία και η δημοκρατία στο κίνημα σου, την οποία έχεις κορώνα; Κατά τα άλλα κατηγορείς τον Μητσοτάκη για ανελευθερία, λογοκρισία και φίμωση, όχι άδικα όπως και εγώ.
Αλοίμονο αν φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, τότε πως θα αγωνιστούμε για το καλό του;
Θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάποιο κ. Σαββίδη Παναγιώτη ( Δείτε εδώ: http://www.katiousa.gr/politika/sta-chronia-tis-epanastasis-tou-papadopoulou-o-laos-chortase-psomi-oi-eleftheroi-anthropoi-pierias-os-nostalgoi-tis-chountas/) Μάλλον του Κ.Κ.Ε και να τον πω. Τι έχει να επαίρεται για το Σταλινισμό, το ότι η Ρωσία υπέστειλε το έμβλημα του κομμουνισμού, η Κίνα του άγριου καπιταλισμού που έχει το σήμα του με μεθόδους στυγνής δικτατορίας- εκμετάλλευσης περίπου 800 εκατομμυρίων εργαζομένων που ζουν στη φτώχεια και την απανθρωπιά. Να συγκρίνει τις καταστάσεις σκληρών καθεστώτων με την περίοδο της Επανάστασης του Γιώργου Παπαδόπουλου. Δορυφόροι της Μόσχας μείνατε ορφανοί και χάσατε τον προσανατολισμό σας. Μια ζωή σταθεροί στα ποσοστά σας και δογματικοί στις απόψεις σας, αναλλοίωτοι στις ιδέες σας και αναχρονιστικοί.
Τέλος θέλω να τονίσω στο φιλόδοξο και ετεροχρονισμένο επαναστάτη Γ. Τράγκα. Τώρα κριτικάρεις και καυτηριάζεις την Ν.Δ και το Μητσοτάκη, όπως και τον παλιό το μέντορά του. Τόσα χρόνια προηγούμενα τα έβλεπες σωστά ή εθελοτυφλούσες, τώρα ωρίμασες ή απολάμβανες προνόμια ( όπως ομολογείς) πού σε βούλωναν το στόμα; Με θυμίζεις τον Αυριανηστή Αυλικό Μ. Κουρή που όλα -κακώς βέβαια- τα έργα του Α. Παπανδρέου τα έβλεπε σωστά και μετά από ορισμένα χρόνια τον καθύβριζε, από υμνητής κατάντησε συκοφάντης και κατήγορος. Επομένως γιατί δεν αντιστάθηκες έγκαιρα και έγκυρα. Το ψέμα κύριε Τράγκα ευδοκιμεί στην αρχή, αλλά πάντα επικρατεί η αλήθεια.
Μαζί με εμένα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους και πολλά μέλη - φίλοι του κι(κου) νήματος στην Πιερία.
Εμείς δεν αποσυρόμαστε, όπως ανακοινώσατε στα ΜΜΕ, αλλά παραιτούμαστε λόγω της δικτατορικής συμπεριφοράς σας την οποία καταγγέλλεται σαν τυραννία και ολοκληρωτισμό.


Για την
Σ.Ε. ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΕΡΊΑΣ
Ο Πρόεδρος


Προδρόμου Κωνσταντίνος




ΥΓ. Μάλλον κ. Τράγκα είστε φτερωτός λαγός και βαλβίδα αποσυμπίεσης του σάπιου συστήματος που καταγγέλλετε, γιατί ο τρόπος και η μέθοδος που χρησιμοποιείτε, τα μεγάλα λόγια χωρίς ουσία και παρέμβαση - απάντηση στην πολιτική Μητσοτάκη, δηλαδή στο καθεστώς το αποδεικνύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !