11 Απριλίου 2021

Κατερίνη: Γυναίκα διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη
Σε δυο σπίτια που διατηρεί στην Κατερίνη έκρυβε τα ένοχα μυστικά της μια Ελληνίδα που συνελήφθη με συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ασφάλειας, καθώς υπήρχαν στοιχεία που την ενέπλεκαν με την διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης, ακατέργαστης και κατεργασμένης.
Πράγματι, στα δυο σπίτια της βρέθηκαν 15 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 8,7 γραμμαρίων, 28 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 360,8 γραμμαρίων, μια συσκευασία με 2,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 122 γραμμάρια μιας ουσίας που χρησιμοποιείται για την πρόσμιξη κοκαΐνης, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές και διάφορα υλικά επεξεργασίας και συσκευασίας ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων ένας δοκιμαστικός σωλήνας, ένας δοσομετρητής και 245 νάιλον σακουλάκια. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για διακίνηση ναρκωτικών.

Γυναίκα με «σκληρά» ναρκωτικά και στην Έδεσσα


Άλλη μία γυναίκα, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της Έδεσσας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή της βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης βάρους 6,7 γραμμαρίων, κοκαΐνης 0,6 γραμμαρίου και ακατέργαστης κάνναβης 3,3 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !