26 Απριλίου 2021

"ΦΙΛΟΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ"
Σε μια ανακοίνωση θαυμασμού της δικτατορίας της 21ης Απριλίου που θα ζήλευε και η ΕΠΕΝ το κόμμα που δημιούργησε από τις φυλακές ο δικτάτορας Γιώργος Παπαδόπουλος προέβει η λεγόμενη «Σ.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ» του κόμματος του Γιώργου Τράγκα.

Η κατάπτυστη αυτή ανακοίνωση χαρακτηρίζει το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών «επανάσταση» και ότι στα χρόνια που όλα τα έσκιαζε ο φόβος και η σκλαβιά όλα έβαιναν καλώς.

Πρόκειται για μια προκλητική ανακοίνωση από το κόμμα του Γιώργου Τράγκα ύμνος στην δικτατορία που στοχεύει στην λήθη και στον εξωραϊσμό της χούντας από αυτούς που επωφελήθηκαν στα χρόνια της.

Αυτό είναι το κόμμα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» που ευαγγελίζεται και αυτό, το νέο και άφθαρτο.

Ένα συνονθύλευμα ακροδεξιών, φιλοχουντικών και πατριδοκάπηλων στοιχείων, αφού πρώτα τα προηγούμενα χρόνια πέρασαν από άλλα ακροδεξιά δεκανίκια του συστήματος και τώρα βρήκαν στέγη στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Και αυτό το κόμμα θύλακας του συστήματος της εκμετάλλευσης και καταπίεσης, δρα σαν εφεδρεία του, σε χρόνια γενικευμένης οικονομικής κρίσης, για να συνεχίσει να βάζει εμπόδια στην ριζοσπαστικοποίηση της λαϊκής συνείδησης και στην πάλη για την κοινωνικοπολιτική ανατροπή του.

Για αυτό είναι χρήσιμα κόμματα σαν αυτό του Γιώργου Τράγκα, για να δίνουν ανάσες ζωής στο ξεπερασμένο ιστορικά σάπιο σύστημα του καπιταλισμού μέσα από κίβδηλα και αποπροσανατολιστικά ιδεολογήματα διαχείρισης του.

Ο λαός δεν έχει ανάγκη από κόμματα «στράκα στρούκες» που έχουν σημεία αναφοράς την συνομοσιολογία και την πατριδοκαπηλία για να εγκλωβίζουν λαϊκές δυνάμεις που αγανακτούν από τις πολιτικές υπέρ του κεφαλαίου και της ΕΕ.

Ο λαός μπορεί να ορθώσει ανάστημα μέσα από το δικό του κίνημα μάχης - δράσης και αγώνα και να πάρει ο ίδιος την υπόθεση επάνω του χωρίς αναθέσεις.

Ένα κίνημα όχι γενικά και αόριστο διαμαρτυρίας και αγανάκτησης αλλά ένα πολιτικοποιημένο κίνημα, με ταξικό περιεχόμενο και αντικαπιταλιστικό – αντιμονοπωλιακό προσανατολισμό, ώστε οι αγώνες που πρέπει να δοθούν σήμερα για την επιβίωση, να ανοίγουν παράλληλα τον δρόμο του αύριο.

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ σε όλα επίπεδα αποτελεί εγγύηση, για ένα δυνατό – αποτελεσματικό λαϊκό κίνημα αντεπίθεσης, για την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου, για να γίνει ο λαός αφέντης του πλούτου που παράγει και πραγματικός νοικοκύρης στον τόπο του.

Σαββίδης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !