25 Απριλίου 2021

Ο Μπάμπης Πεΐδης και η Αγνή Κιουτάχιαλη τη Μ. Δευτέρα στον ΑΚΟΥ 99,6 FM




Μην χάσετε αυτή τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου (16:00μ.μ - 18:00μ.μ.) την ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6FM «ΕΛ ΜΑΝΤΡΙΓΑΛ» με καλεσμένους τους Μπάμπη Πεΐδη - Αγνή Κιουτάχιαλη.

O κ. Μπάμπης Πεΐδης, Πρόεδρος Βετεράνων Αθλητών, Διευθυντής OLYMPUS SPORT LAB - Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία pieriasport.gr - Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (Πιερικός, Αναγγένηση Κολινδρού, Εορδαϊκός, Καστοριά, Παναρκαδικός, Α.Ο Χανιά και Εθνικός Κατερίνης) και Μέλος στο Δ.Σ των Παλαιμάχων Πιερικού μιλά για τον Πιερικό και την προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Football League αλλά και για την αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης με αντίπαλο την Βέροια.

Η επί πολλά χρόνια αρχηγός της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας ,Αγνή Κιουτάχιαλη αναλύει την φετινή χρονιά της γυναικείας ομάδας του Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το γυναικείο ποδόσφαιρο ενώ μιλά και για τους προσωπικούς στόχους της.

Μανώλης Πεχλιβανίδης και Παναγιώτης Παντσερίδης σου μεταφέρουν τα τελευταία νέα του αθλητικού χώρου με συνεντεύξεις των αθλητών και των παράγοντων του Νομού μας και όχι μόνο.

Μπάμπης Πεΐδης και Αγνή Κιουτάχιαλη την  Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 16:00μ.μ - 18:00μ.μ. στον ΑΚΟΥ 99,6FM σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Πού αλλού!!!! «ΕΛ ΜΑΝΤΡΙΓΚΑΛ» στον ΑΚΟΥ 99,6FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !