29 Μαρτίου 2021

Ανακαίνιση αγροτικού ιατρείου Καταλωνίων




Πολύτιμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Καταλωνίων αναμένεται να εξασφαλίσει το Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής, μετά από τη σειρά εκτεταμένων τεχνικών παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του, από την αντιδημαρχία Κοινοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα, η εκ βάθρων ανακαίνιση επικεντρώθηκε σε εργασίες επίστρωσης πλακιδίων, επισκευής - συντήρησης σε ηλεκτρολογικά, ελαιοχρωματισμούς, αλουμίνια, κ.α., που ήδη υλοποιήθηκαν, ενώ έγιναν και εργασίες για τον επαρκή φωτισμό περιμετρικά του Ιατρείου.

Επιπλέον, ενισχύθηκε ο φωτισμός και στο κτίριο της Κοινότητας, στο οποίο έγινε αποκατάσταση της πρόσοψής του με την εκτέλεση εργασιών επιχρισμάτων και ελαιοχρωματισμού.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, αυτοψία στο χώρο όπου διαπίστωσαν την αρτιότητα των εγκαταστάσεων πραγματοποίησαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καταλωνίων Νικόλαος Θεοδωρής, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Σαρηγιαννίδης.

Όπως ανέφερε στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κος Γραμματικόπουλος: «Ο χώρος δόθηκε προς χρήση παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες περίθαλψης στους δημότες. Όπως αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη, με προτροπή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και η εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων. Στην προκειμένη περίπτωση, το Αγροτικό Ιατρείο Καταλωνίων που επιτελεί σημαντικό έργο, το ανακαινίσαμε προς όφελος των κατοίκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !