9 Φεβρουαρίου 2021

Το συσσίτιο απόρων δημοτών του Δήμου Κοζάνης συνεχίζει να στηρίζει τους πολίτες




Το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης εδώ και χρόνια παρέχει σε καθημερινή βάση εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε άπορους και μοναχικούς δημότες. Το έργο αυτό διαχρονικά υποστηρίζεται σημαντικά από τις δωρεές επιχειρήσεων, συλλόγων και μεμονωμένων πολιτών.

Σε αυτή την κατεύθυνση, για τον μήνα Ιανουάριο ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες δωρεές τους:

1. Το αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)

2. Το αρτοποιείο Σάκης Γεωργάκας (πίτες)

3. Το ζαχαρ/στείο Αμορίνο (πίτες)

4. Το ζαχαρ/στείο Coffee-bites (πίτες - κρουασάν καθημερινά)

5. Τον φούρνο του Κρόκου Α. Κύρινα & Β. Βαβλιάρα (ψωμιά)

6. Την Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)

7. Τον Κωστόπουλο Βασίλειο που στην μνήμη του αδερφού του, Κωστόπουλου Δημητρίου, προσέφερε βασιλοπιτάκια που καλύπτουν σε αριθμό όλες τις μερίδες του Συσσιτίου.

8. Την Ιερά Μονή Αναλήψεως Κοζάνης που προσέφερε διάφορα τρόφιμα (όπως 1 τενεκέ ελαιόλαδο, 1 κουτί μπισκότα, 1 τενεκέ τυρί φέτα, 2 τσουβάλια ρύζι και ζυμαρικά).

9. Την συμπολίτισσά μας που στη μνήμη του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, Πατρός Αυγουστίνου Μύρου, προσέφερε το ψωμί μίας ολόκληρης εβδομάδας, ενώ επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της.

10. Το Beer Bar Restaurant «Τρυποκάρυδος» που προσέφερε τέσσερα (4) κιβώτια με αναψυκτικά που μοιράστηκαν στους ωφελούμενους του Συσσιτίου.

11. Τον Μικρασιατικό Σύλλογο ΠΕ Κοζάνης που προσέφερε ένα πλήρες γεύμα στους ωφελούμενους του Συσσιτίου, στη μνήμη του Βασιλείου Καραγιαννάκη, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου.

12. Την κτηνοτροφική επιχείρηση «Γάλα Ημέρας Λευκάρων Κοζάνης» και τον Στότογλου Τριαντάφυλλο, που προσέφερε 60 συσκευασίες γάλα.

13. Τους φίλους του Τάκη Μισιρλή, οι οποίοι στη μνήμη του προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

14. Την κτηνοτροφική επιχείρηση “Tzikas Farm” από το Λιβαδερό Κοζάνης που προσέφερε 6.000 αυγά, καλύπτοντας όλες τις μερίδες του Συσσιτίου.

15. Τον βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη που προσέφερε 2.000 μερίδες τσαγιού για τους ωφελούμενους του συσσιτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !