30 Ιανουαρίου 2021

Pizza Anemos στους Νέους Πόρους






Όλοι αγαπάμε την Πίτσα , αλλά πιο πολύ αγαπάμε την Πίτσα ΆΝΕΜΟΣ !!

Πως ξεκίνησαν όλα ? Πως φτάνει πια σε μας αυτή η υπέροχη Πίτσα?

Μια μικρή Ιστορία για την όρεξη !

«Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα υπέροχο παραθαλάσσιο χωριό στους πρόποδες του Ολύμπου, ζούσε και εργαζόταν , στην ιδιοκτήτη επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων, μια φιλόξενη και πρόθυμη οικογένεια.

Τα τελευταία χρόνια ο νεαρός της οικογένειας, που λάτρευε τις πίτσες, συνήθιζε και να εργάζεται σε ξενοδοχεία, δίπλα σε «δασκάλους» Chef, για να μυηθεί στα μυστικά της ζύμης και της πίτσας ….

Ένα πρωινό με πολύ αέρα , κι ενώ τακτοποιούσαν ένα γκρουπ τουριστών άκουσαν ένα, κουρασμένο από το ταξίδι , ζευγάρι να συζητάει για το που θα μπορούσαν να φανέ μια ωραία πίτσα, δίχως να χρειαστεί να μετακινηθούν ιδιαίτερα. Έτσι λοιπόν όντας φιλόξενοι προθυμοποιήθηκαν να τους φιλέψουν πίτσα στον ξυλόφουρνο που είχε ετοιμάσει ο νεαρός…

Οι κριτικές ήταν εξαιρετικές , η πίτσα τους είχε κερδίσει! Οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν τόσο που το επικοινώνησαν στο υπόλοιπο γκρουπ σαν την «Πίτσα Του Αέρα» με τόσο σθένος που ο κόσμος άρχισε να ζητάει να τη αγοράσει. Η ιδέα είχε γεννηθεί και το όνειρο ξεκίνησε.

Τον επόμενο κιόλας χρόνο ο μεγάλος Ξυλόφουρνος είχε χτιστεί, το μαγαζί είχε στηθεί, τα ψυγεία πάγωναν τις μπύρες και τα αναψυκτικά, και τα χωνάκια περίμεναν το ένα κάτω από τ’ άλλο να γεμιστούν με παγωτό !!!

16 χρόνια τώρα ο Ξυλόφουρνος αυτός που ανάβει κάθε μέρα , τους θερινούς μήνες στους 400 βαθμούς , έχει ψήσει πάνω από 1.000.000 πίτσες και μακαρονάδες . Κάθε χρόνο συρρέουν για να απολαύσουν τη , μοναδικής ποιότητας υλικών και γεύσης , Pizza Anemos . Να δροσιστούν με τις δεκάδες γεύσεις παγωτών, να πιούν τον καφέ συνοδευόμενο από λαχταριστές κρέπες δίπλα στη θάλασσα και το βραδάκι στη δροσιά των κυμάτων να απολαύσουν το ποτό και την μπύρα τους !!

(Ο Νεαρός)

«Με μεράκι και αγάπη συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις , τον κατάλογο και τις υπηρεσίες μας , για να σας προσφέρουμε κάθε χρόνο ξένοιαστα και γευστικά καλοκαίρια»


Ποσειδώνος 48, Νέοι Πόροι, Πιερίας

23520 44448
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !