26 Ιανουαρίου 2021

Katerini Tennis Club στην Γανόχωρα Πιερίας




Το μοναδικό τέννις κλάμπ της πόλης μας. Ελάτε να παίξετε,να μάθετε ή να παρακολουθήσετε τέννις, με τους φίλους και τα παιδιά σας.




Συνδυάζοντας την άθληση με την ψυχαγωγία,το τέννις αποτελεί ιδανικό άθλημα για κάθε φύλο και κάθε ηλικία. Ξεκινώντας απο τους μικρούς μας φίλους,λειτουργούν ακαδημίες, με ολιγομελή τμήματα, για κάθε ηλικία και επίπεδο καθώς και αθλητικά τμήματα (Μηνιαία συνδρομή 30€ ή 4€ το μάθημα) .
Για τους ενήλικες λειτουργούν τμήματα εκμάθησης σε γκρουπ των 6 ατόμων (40€/μήνα ή 5€/μάθημα) ή με ιδιαίτερα μαθήματα. Ατομική προπόνηση επίσης με υπερσύγχρονη τηλεχειριζόμενη ball machine είναι μια απο τις επιλογές σας .




Διαθέτουμε ηλεκτρονική μηχανή πλεξίματος ρακετών με εξειδικευμένο χειριστή και ποικιλία πλεγμάτων ικανοποιει και τους πιο απαιτητικούς.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Ολιγομελή τμήματα εκμάθησης για παιδιά 5 ετών και άνω με μηνιαία συνδρομή 30€ (2 μαθήματα την εβδομάδα) ή 4€ το μάθημα.


ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Μηνιαία συνδρομή > 40€ (2 μαθήματα την εβδομάδα) ή 5€ το μάθημα
Ιδιαίτερα μαθήματα > 25€ το μάθημα (οικονομικό πακέτο 10 μαθήματα +2 δώρο)
Ενοικίαση γηπέδων > 5€/ώρα (ανά άτομο), οικονομικό πακέτο 10 ώρες 40€
Ενοικίαση BALL MACHINE > 10€/ώρα
Επικεφαλής του προπονητικού team ο Κώστας Μελιόπουλος .


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Το Katerini Tennis Club,δημιουργήθηκε σε μια έκταση 7 στρεμάτων,στο 2ο Χλμ,Κατερίνης-Γανόχωρας και σε απόσταση μόλις 150μ.απο τον δρόμο.
Διαθέτει τέσσερα γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα (τελευταίας γενιάς) και χαλαζιακή άμμο,καθώς και νυχτερινό φωτισμό γηπέδων αγωνιστικών προδιαγραφών.Σκοπός του είναι να γυμνάσει και να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους που θέλουν να μάθουν η να παίξουν τέννις.
Tο Club House περιλαμβάνει cafe,αποδυτήρια,ντούς,γυμναστήριο,μπουτίκ ειδών τέννις,συνδρομητική τηλεόραση,ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο(Wi-Fi),κήπο με παιδική χαρά στον εξωτερικό χώρο και ελεύθερο πάρκινγκ


https://www.facebook.com/katerinitennisclub

2351 092644

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !