23 Ιανουαρίου 2021

Σφοδρή "επίθεση" του Παναγιώτη Σαββίδη στο blog Λευτεριά




«ΛΕΥΤΕΡΙΑ» BLOG ANΩΝΥΜΩΝ…ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Το blog «ΛΕΥΤΕΡΙΑ» έχει εδώ και χρόνια ανάγει σε επιστήμη την ανορθολογική σκέψη και μεταφυσική προσέγγιση με στόχο να εγείρει τα πιο πρωτόγονα ένστικτα των ανθρώπων, όπως όταν «ρουφιάνευε» τις κατοικίες προσφύγων και μεταναστών που μένουν στην Παραλία της Κατερίνης, για να δημιουργήσει τετελεσμένες καταστάσεις ρατσιστικής παράνοιας.

Σήμερα πρωταγωνιστεί στο λεγόμενο «αντιεμβολιαστικό» κίνημα προβάλλοντας καθημερινά από το blog του άρθρα αναμφιβόλους ποιότητας που κινούνται στα όρια της συνομωσίας και επιστημονικής φαντασίας, υπονομεύοντας την επιστημονική κοινότητα και έρευνα, που λίγο πολύ τους εντάσσει σε οργανικό τμήμα ενός διεθνούς σχεδίου χειραγώγησης και υποταγής του κόσμου μέσο της βιοτεχνολογίας.

Σε αυτές τις τερατολογίες στριμώχνουν Σόρος, Bil Geits, μασόνους ξεχειλώνοντας την στρατηγική του κεφαλαίου, για να αθωώσουν την τάξη των εκμεταλλευτών (αστική τάξη), το σύστημα του καπιταλισμού, τους ιμπεριαλιστές και τα πολιτικά φερέφωνα τους που καταδικάζουν τους λαούς του κόσμου να ζουν στην φτώχεια, στην ανέχεια, στην ανασφάλεια, στην δυστυχία και στους πολέμους, για να διαγωνίζονται τα κέρδη των λίγων.

Το blog «ΛΕΥΤΕΡΙΑ» δεν θα μπορούσε να μην ήταν και χειροκροτητής του Τράμπ υιοθετώντας όλη την σαθρή και επικίνδυνη επιχειρηματολογία του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, εκθειάζοντας τις ορδές των ναζιστικών και φασιστικών ομάδων, του ακροδεξιού αυτού συρφετού, που σαν σύγχρονοι «Ούννοι» με άναρθρες κραυγές εισέβαλλαν στο «Καπιτώλιο» με τον πιο ευγενή σκοπό να είναι οι σέλφις που έβγαζαν.

Αυτοί είναι οι «πατριώτες» «αντισυστημικοί» «αγωνιστές» του Τράμπ.

Το blog «ΛΕΥΤΕΡΙΑ» δεν ήταν λίγες φορές που λειτουργούσε και σαν εκπρόσωπος τύπου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «χρυσή αυγή» αναπαράγοντας αυτούσια κείμενα από το blog τους. Κείμενο ανήρτησαν πριν λίγο καιρό και του καταδικασμένου ναζί Γιάννη Λαγού που ακόμα αποφεύγει της σύλληψης του.

Το blog «ΛΕΥΤΕΡΙΑ» που υπερασπίζεται εγκληματικές οργανώσεις και προβάλλει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία σαν συστατικά κανονικότητας και πραγματικής ζωής δεν μπορεί να πείσει ότι ηγείται σταυροφορίας πολιτικής κάθαρσης και δικαιοσύνης στον τόπο μας.

Μπορεί να μας πείσει ότι τα «έσπασε» με κάποιον κρίκο του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου γιατί στο παρασκήνιο αγνοήθηκαν ιδιοτελή συμφέροντα του έναντι άλλων και τώρα εκδικείται.

Ναι για αυτό μας έπεισε. Όχι όμως ότι ενδιαφέρεται για την αλήθεια και το δίκιο. Απέχει παρασάγγας από αυτό το blog «ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Καταρχάς όταν παλεύεις για να φανεί το δίκιο και η αλήθεια αυτό δεν το κάνεις μικρόψυχα και ούτε μέσα από έναν καταγγελτικό λόγο που υπογραφούν ανώνυμοι η ομάδα ανωνύμων.

Αφού κατέχεις την αλήθεια ή τέλος πάντων υποστηρίζεις την άποψη σου ως αλήθεια αυτή πρέπει να υπογράφεται με ονοματεπώνυμο για να έχουν κύρος τα λεγόμενα σου και ηθική υπόσταση.

Αν κρύβεσαι μόνο πίσω από blog και ανώνυμα επιτίθεσαι συνέχεια με όρους επανάληψης και εμμονής τότε μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει, και αν το κτίριο της παλιάς πυροσβεστικής είναι επικίνδυνο η όχι από μεριά στατικότητας είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει (αν σε ενδιαφέρει πραγματικά).

Το πεδίο δράσης για την ανάδειξη μιας αλήθειας δεν εξαντλείται μόνο σε blog και σε κείμενα ανωνύμων.

Υπάρχουν πολλοί συνδυαστικοί τρόποι για να αναδείξεις ένα θέμα και να πείσεις ότι παλεύεις αποφασιστικά για την επίλυση του και όχι με «λαγούς» που πάντα εμφανίζονται εκ του προοιμίου για να σπεκουλάρουν και να εκμεταλλευτούν πολιτικά τα ζητήματα.

Η καταγγελία χωρίς πρόσωπο είναι τόσο επικίνδυνη αντιδραστική και φασιστική λογική που πολλές φορές παίρνει την μορφή συκοφαντίας.

Σε αυτή την κατεύθυνση θίγονται πρόσωπα, άτομα, χαρακτήρες που αλέθονται στην κρεατομηχανή του «κιμά» της γενίκευση και της απαξίωσης «δολοφονώντας» «χαρακτήρες ανθρώπων» με ψέματα και ύπουλους τρόπους.

Αυτή την «σχολή» υπηρετεί το blog «ΛΕΥΤΕΡΙΑ» που μόνο δημοσιογραφικό blog δεν είναι γιατί οι δημοσιογράφοι κάνουν έρευνα οι ίδιοι, δεν δρουν με υποβολείς και ραβασάκια και δεν φοβούνται να υπογράφουν τα κείμενα τους.

Φυσικά ο υπογράφον του κειμένου δεν στηρίζει με τίποτα την δημοτική διοίκηση της Κατερίνης και το κάνει από θέση πολιτικών αρχών και άλλης αντίληψης διοίκησης που απορρέει από την διαμετρικά διαφορετική ιδεολογική τοποθέτηση του υποφαινόμενου με τις κυρίαρχες δημοτικές παρατάξεις του δήμου Κατερίνης.

Αλλά σαν νοήμων πολίτης μιας μέσης λογικής αρνούμαι να δεχτώ την ανθρωποφαγία, την ανωνυμία που είναι το καταφύγιο των δειλών και να κυριαρχεί στη ήδη επιβαρυμένη κοινωνικοπολιτική ατμόσφαιρα ο φόβος, τα fake news ανορθολογικών και μεταφυσικών προσεγγίσεων που εκπαιδεύουν τους «χρήσιμους ηλίθιους» του αύριο που έχει ανάγκη το σύστημα για να αναπαραχθεί.

Σαββίδης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !