7 Ιανουαρίου 2021

Νέα διανομή μασκών σε όλα τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης




Ξεκίνησε τη Δευτέρα και ολοκληρώνεται εντός των ημερών από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, η διανομή της δεύτερης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης, που προορίζονται για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Καθημερινά, διευθυντές των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης προσέρχονται στις εγκαταστάσεις των Σχολικών Επιτροπών στην Αστική Σχολή, για την παραλαβή των συσκευασιών. Στη συνέχεια, σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό θα δοθούν από δυο επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες ατομικής προστασίας.

Την όλη διαδικασία συντονίζουν οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, Ιωάννης Νταντάμης και Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τους διευθυντές των σχολείων για καλή χρονιά με υγεία και κάθε χαρά, ενώ όπως διαβεβαίωσαν: «Όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου εντείνει τις προσπάθειές του και ολοκληρώνει όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις ενόψει της επανέναρξης λειτουργίας των σχολείων. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε και η απολύμανση – απεντόμωση των σχολικών εγκαταστάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !