19 Ιανουαρίου 2021

“Μπέλας – Τυροκομικά Βερμίου” στα σύνορα Αλεξάνδρειας -Αιγινίου




Από το 1927, η εταιρία “Μπέλας – Τυροκομικά Βερμίου”, παράγει στο όμορφο φυσικό περιβάλλον του Βερμίου και των Πιερίων μερικά από τα πιο δημοφιλή ελληνικά τυριά, όπως τη φέτα, το παραδοσιακό κασέρι, τον μπάτζο – όλα τους προϊόντα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.), καθώς επίσης και το Kαπνιστό Βερμίου, το «ΠΟΛΙΤΙΚΟ» ημίσκληρο τυρί, κατσικίσιο και αγελαδινό τυρί άλμης, grill cheese, τυριά με χα- μηλά λιπαρά, καθώς επίσης και ελληνικά παραδοσιακά τυριά τυρογάλακτος (όπως μανούρι, ανθότυρο και μυζήθρα) κ.ά. Η εταιρία “Μπέλας” συνδυάζει την εμπειρία των 90 χρόνων μ’


ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο υψηλής παραγωγικότητας και ένα ευρύ δίκτυο διανομής. Έτσι διασφαλίζεται ότι καθημερινά τα ποιοτικά προϊόντα μας, σε μία ευρεία γκάμα συσκευασιών, βρίσκονται σε όλα τα ψυγεία, τόσο των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ όσο και των μικρών σημείων πώλησης, καλύπτοντας ταυτόχρο να τις γευστικές απαιτήσεις του τελικού καταναλωτή. Οι άνθρωποι της “Μπέλας” βρίσκονται πάντα δίπλα σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας, την ενημέρωσή σας πάνω σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας, τη βελτίωση των πωλήσεων σας, καθώς και για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας σας.

Στις εγκαταστάσεις μας εφαρμόζονται όλες οι μέθοδοι υψηλής τεχνολογίας και αυστηρότατες προδιαγραφές στην παραγωγή, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, η θρεπτική αξία, και πάνω από όλα η νοστιμιά σε όλα τα προϊόντα μας.

Ποιότητα για μας σημαίνει σεβασμός στους πελάτες μας, διασφάλιση της υγείας τους και ικανοποίηση των αναγκών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.




Εργοστάσιο – Έδρα
12ο χλμ. Αλεξάνδρειας-Κατερίνης, Τ.Κ. 59031, Μ. Γέφυρα Πιερίας

Τ. +30 23310 99004, 99660
Φ. +30 23310 99495

INFO@BELASFOODS.GR

https://www.belasfoods.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !