16 Ιανουαρίου 2021

Ξενώνας Εννέα Μούσες στον Βελβεντό Κοζάνης




Στο Βελβεντό και σε υψόμετρο 360 μέτρων, ο ξενώνας «Εννέα Μούσες» αποτελεί ένα ζεστό παραδοσιακό χώρο, ιδανικό για απόδραση από την καθημερινότητα, ξεκούραση και χαλάρωση. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί πραγματικά να ηρεμήσει, να απολαύσει την ξεχωριστή εμπειρία της τοπικής φιλοξενίας και να γευθεί τα σπιτικά φαγητά, τις χειροποίητες μαρμελάδες και το εκλεκτό τοπικό κρασί. Εννέα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, που το καθένα έχει το όνομα μιας από τις εννέα μούσες, συνδυάζουν ιδανικά την παράδοση με την άνεση.

Ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος με τζάκι, προσφέρεται προκειμένου οι επισκέπτες να απολαύσουν με την παρέα τους τον καφέ ή το κρασί, καθώς και το πρωινό τους. Παράλληλα, ο ξενώνας βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, δίνοντας τη δυνατότητα στον εκάστοτε επισκέπτη να επισκεφθεί όλες τις μεγάλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, όπως την Κοζάνη, τα Γρεβενά, την Καστοριά και την Φλώρινα.

Μολαταύτα και στο Βελβεντό ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στα γραφικά σοκάκια του ιστορικού του κέντρου, να επισκεφθεί τις μεταβυζαντινές εκκλησίες της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του Αγίου Νικολάου και να δοκιμάσει το ντόπιο τσίπουρο και τους παραδοσιακούς μεζέδες, στα ταβερνάκια της κεντρικής πλατείας. Σε απόσταση αναπνοής από τον ξενώνα «Εννέα Μούσες», μπορεί κανείς να θαυμάσει το τοπίο που διαμορφώνεται από τον καταρράκτη και την πυκνή βλάστηση και να περπατήσει από το «Μετόχι» μέχρι τις εκκλησιές του Προφήτη Ηλία και του Αγίου Παντελεήμονα, απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα.

24640 49012, 24640 3222, Fax: 2464 032221

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !