23 Νοεμβρίου 2020

Πρόσληψη 4 εργατών καθαριότητας στο Δήμο Αλμωπίας




Ο Δήμος Αλμωπίας ύστερα από την υπ’ αριθ. 267/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και την με αρ. πρωτ. 21577/20-11-2020 Βεβαίωση του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών περί ύπαρξης των σχετικών πιστώσεων στον προϋπολογισμό τρέχοντος οικονομικού έτους και επομένου, ανακοινώνει ότι
θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δυο [2] μηνών, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών , με τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες:


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας 4


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται έντυπο της αίτησης και να την υποβάλλουν, μαζί με φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας μόνο , στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Αλμωπίας (Δ/νση: Πλ.Αγγ.Γάτσου-Αριδαία) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε προθεσμία τριών [3] εργασίμων ημερών από την ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του
Δήμου, ήτοι από 23 έως και 25/11/2020 .
Το υπόλοιπα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αίτηση θα προσκομισθούν μόνο από τους επιλεγέντες προς πρόσληψη, για την αποφυγή συνωστισμού στα αρμόδιο γραφείο του Δήμου, λόγω της κατάστασης που επικρατεί.
Εφιστάται η προσοχή των υπό πρόσληψη ατόμων , αφού η μη πλήρης και ορθή προσκόμιση των δικαιολογητικών αυτών θα αποκλείει τον διορισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !