6 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Ταχείς ρυθμοί στις εργασίες του υπό κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου




Την υλοποίηση των προγραμματισμένων εργασιών, στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων με υπόγειο και 3 ορόφους) συνεχίζουν με ταχείς ρυθμούς, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον ανάδοχο και το μελετητή του έργου αντίστοιχα.


Το στάδιο των εργασιών


Την τρέχουσα περίοδο ολοκληρώθηκε η εφαρμογή των υαλοπετασμάτων, ενώ τοποθετούνται οι υαλοπίνακες. Επιπλέον, η ορθομαρμάρωση βαίνει στην τελική ευθεία, καθώς έχουν υλοποιηθεί δύο πλευρές και το πίσω μέρος (το μεγαλύτερο κομμάτι το δυτικό). Παράλληλα, τοποθετούνται τα μεταλλικά σκέπαστρα, συνεχίζονται οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και υλοποιείται το δίκτυο ομβρίων και ακαθάρτων.


Επίσης, κατασκευάστηκε η δεξαμενή αναπλήρωσης (για την κύρια λιμνοδεξαμενή) και προς το τέλος του μήνα αναμένεται η κατασκευή της λιμνοδεξαμενής, στον αύλειο χώρο, που εφάπτεται με την είσοδο του κτιρίου.


Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Το χρονοδιάγραμμα που θέσαμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης τηρείται και το έργο που κατασκευάζεται με ταχείς ρυθμούς επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, καθώς πρόκειται για ένα πολύπαθο έργο που οι δημότες μας το περιμένουν εδώ και πολλά χρόνια. Παρακολουθούμε στενά τις εργασίες και στόχος μας είναι να παραδώσουμε στον πολιτισμό του τόπου μας, στα παιδιά μας, την καλύτερη δυνατή εκδοχή του συγκεκριμένου κτιρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !