25 Αυγούστου 2020

Κατερίνη: Διαμαρτυρία για μη καταβολή χρημάτων στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε, κύριε πρόεδρε και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, κύριε πρόεδρε του Ο.Π.Π.Α.Π.

Τα Χριστούγεννα του 2019, είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης και συγκεκριμένα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Ήρθαμε απο την Καβάλα, παίξαμε οση ώρα μας

υπέδειξαν οι υπέυθυνοι της συναυλίας και μετά το πέρας αυτής επιστρέψαμε στη πόλη μας.

Ύστερα απ’ αυτή την , ομολογουμένως, ευχάριστη εμπειρία, περιμέναμε όπως είναι φυσικό την καταβολή της συμφωνημένης αμοιβής μας η οποία ανέρχετο στο ποσό των οκτακοσίων πενήντα ευρώ (850), γνωρίζοντας φυσικά, οτι θα καταβάλονταν, με μια λογική καθυστέρηση η οποία έγκειται σε υπηρεσιακές διαδικασίες. Το τετραμελές μουσικό σχήμα μας, έχει εμφανιστεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα σε δεκάδες παρόμοιες εκδηλώσεις κι έχει την κατάλληλη εμπειρία και γνώση των καθυστερήσεων αυτών.

Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η καθυστέρηση ήταν πέρα του δέοντος και μετά απο τρίμηνη σχεδόν αναμονή, ξεκινήσαμε την αναζήτηση υπευθύνων για μας ενημερώσουν.

«Πιανόμασταν» απο διάφορες δικαιολογίες περι καθυστερήσεως λόγω lockdown και πανδημίας ως λογικές και περιμέναμε.

Μετά απο τηλέφωνα και «μεταθέσεις ευθυνών» απο τον έναν στον άλλον, μας παρέπεμψαν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του οργανισμού παιδείας, πολιτισμού ,αθλητισμού και πρόνοιας κ. Τσιαμπέρα Νικόλαο, ο οποίος , όχι μόνο δεν απαντούσε στα τηλέφωνά μας και απέρριπτε τις κλήσεις μας, αλλα δεν απάντησε ποτέ ούτε στα μηνύματά μας.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε επίσης, με τον αντιδήμαρχο οικονομικών κύριο Δημήτρη Μορφακίδη, αλλά για ακόμη μια φορά εισπράξαμε μια απαξιωτική και ταπεινωτική συμπεριφορά, νιώθοντας για άλλη μια φορά ζητιάνοι ως προς τα δεδουλευμένα μας.

Βρισκόμαστε στη πραγματικά δυσάρεστη θέση να κοινοποιήσουμε την παρούσα επιστολή πρός κάθε υπέυθυνο και προς όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσηςως ύστατη ενέργεια δικαίωσης και ικανοποίησης του αιτήματός μας. Πιστεύουμε να λυθεί άμεσα το θέμα .

Με τιμή,

Μιχάλης Λεοντιάδης

Αναστάσιος Καλαφάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !