6 Ιουνίου 2020

Semeli Resort Hotel στο Ελατοχώρι Πιερίας



Αν προσπαθείς να αποδράσεις από την καθημερινή σου ρουτίνα και ψάχνεις ένα ήσυχο και φιλόξενο καταφύγιο στη φύση, έχεις βρει τον ιδανικό προορισμό. Μακριά από το άγχος και τον θόρυβο της πόλης αλλά αρκετά κοντά για μια απόδραση ενός Σαββατοκύριακου.



Το ξενοδοχείο του Semeli Resort βρίσκεται στο Ελατοχώρι Πιερίας, σε υψόμετρο 1000 μέτρων με θέα τον μαγευτικό Όλυμπο. Φιλοξενείται μέσα στο πυκνό δάσος των Πιερίων Ορών, ένα από τα τελευταία καταφύγια άγριας χλωρίδας και πανίδας της Ελλάδας.

Και όπως η φύση μας φιλοξενεί και μας φροντίζει με τα φυσικά δώρα της, έτσι και εμείς θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα καταφύγιο για τους ανθρώπους που ψάχνουν και αυτοί να βρούν ένα δικό τους μέρος κοντά στη φύση.

Στο Semeli Resort, πιστεύουμε ότι τα μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά. Μας αρέσει ιδιαίτερα να φροντίζουμε ανθρώπους που εργάζονται σκληρά και αγαπούν την προσπάθεια, αλλά βρίσκουν και τρόπους να κρατούν χρόνο ώστε εκτιμήσουν τις μικρές και πολύτιμες στιγμές της ζωής.

Σύμφωνα με το μύθο ο θεός Δίας εγκατέστησε στα Πιέρια Όρη την όμορφη ερωμένη του Σεμέλη για να μπορεί να την βλέπει και να την επισκέπτεται από τον θρόνο του στον Ολυμπο. Σήμερα, μια άλλη Σεμελη, αγναντεύει νωχελικά και γοητευτικά τον Όλυμπο και σε περιμένει για να σου προσφέρει ένα ορμητήριο για απόδραση, απόλαυση και χαλάρωση.

Καλωσορίσες στο Semeli Resort, το δικό σου καταφύγιο στο βουνό.


Ελατοχώρι Πιερίας

info@semeliresort.gr

2351 082999

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !