7 Μαΐου 2020

Θεσσαλονίκη: Επιβάτης λεωφορείου εμφανίστηκε με μάσκα από... εσώρουχο!Η υποχρεωτική χρήση μάσκας, εκτός των άλλων, και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έχει «οπλίσει», απ'ότι φαίνεται, τη φαντασία των πολιτών.


Υπό τον φόβο των τσουχτερών προστίμων, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να κατασκευάσουν τις δικές τους αυτοσχέδιες μάσκες. Σε αυτό το μήκος κύματος έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο δεκάδες βίντεο που δίνουν οδηγίες για την κατασκευή μασκών.

Ωστόσο, ένας επιβάτης λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη έκανε τη... διαφορά καθώς εμφανίστηκε να φορά μάσκα από... κομμένο λευκό εσώρουχο.

Το αξιοπερίεργο περιστατικό αποκάλυψε ο οδηγός του λεωφορείου μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Εκτός των άλλων, χαρακτήρισε το περιστατικό ως το πιο περίεργο που έχει αντιμετωπίσει.

«Την πρώτη μέρα, εμφανίστηκε κάποιος κύριος ο οποίος φορούσε ένα εσώρουχο για μάσκα. Είχε κόψει τις άκρες από το εσώρουχο, το είχε περάσει στα αφτιά του και το είχε κάνει μάσκα. Ο άνδρας με τη συγκεκριμένη μάσκα ήταν περίπου 40 ετών», ανέφερε ο οδηγός του λεωφορείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !