20 Μαΐου 2020

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης στο Δήμο Κατερίνης


«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προσηλωμένη στο στόχο της, υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, μέσα από την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας για να διαφυλάξουμε τη ζωή και την περιουσία των πολιτών»









Αυτοψία στις τεχνικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στον Άνω Άγιο Ιωάννη, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Αγίου Ιωάννη, κ. Χαράλαμπο Οφίδη.




Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ενημερώθηκε για την πορεία των εξελισσόμενων παρεμβάσεων, που αφορούν καθαρισμό ρεμάτων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Αγίου Ιωάννη, που εντάσσονται στις σωστικές ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων και τη μείωση του πλημμυρικού κινδύνου.




Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, έχοντας ως προτεραιότητα την αντιπλημμυρική προστασία, συνεχίζουν με σχέδιο και συνέπεια τις εργασίες για τον καθαρισμό ρεμάτων, καναλιών και τάφρων, που δημιουργούν μια αντιπλημμυρική ‘’ασπίδα’’ στην περιοχή, με στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !