8 Μαΐου 2020

Αντιμετώπιση κατολισθητικού φαινομένου στον ΠλαταμώναΞεκίνησε το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, «Αντιμετώπιση κατολισθητικού φαινομένου στον οικισμό Πλαταμώνα του Δήμου Δίου – Ολύμπου ΠΕ Πιερίας», προϋπολογισμού μελέτης 850.000,00 € (με ΦΠΑ 24%), την εργολαβική σύμβαση του οποίου, υπέγραψε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για έργο- με χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων- ΣΑΕΠ 808-αντιστήριξης πρανούς με συμπληρωματικές εργασίες αποκατάστασης κατολίσθησης, στο βόρειο τμήμα του οικισμού του Πλαταμώνα, στη θέση «Αγιάσματα», της Δημοτικής Κοινότητας Πλαταμώνα του Δήμου Δίου – Ολύμπου σε ένα οικιστικό συγκρότημα.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, μετέβη στον Πλαταμώνα και πραγματοποίησε αυτοψία στις παρεμβάσεις, συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Απόστολο Τζόβα, τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά, τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο και τον επιβλέποντα μηχανικό της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !