18 Φεβρουαρίου 2020

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Χρυσιδης των Ολυμπίων Κατερίνης

Πρωταθλητής Ελλάδας στους πανελλήνιους αγώνες ελληνορωμαϊκης πάλης που έγιναν το προηγούμενο Σάββατο στην πόλη των Τρικάλων αναδείχθηκε ο γίγαντας ύψους 1,92 cm Χρυσιδης Αχιλλέας των Ολυμπίων Κατερίνης ,νικώντας τρεις αντιπάλους του στην βαριά κατηγορία των 110 κιλών .
Επίσης για μια ακόμη χρονιά απέδειξε την σταθερότητα και την αξία του ο Γκιρνης Ραφαήλ κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 92 κιλά μετά από 4 νικηφόρους αγώνες και μια ήττα .
Το επόμενο μετάλλιο για τους Ολύμπιους και την πόλη της Κατερίνης το οποίο ήταν και το πρώτο του σε πανελληνίο επίπεδο ηταν το ασημένιο στα 48 κιλά από τον Ευρυπίδη αποστολου .
Το καρέ συμπλήρωσε με την 7η θέση στα 110 κιλά ο Αρίων κολωσεντας φέρνοντας έτσι παρά τις πολλές ελλείψεις αθλητών (λόγω γρίπης )που είχε η Κατερινιωτικη ομαδα στις 4 κορυφαίες της Ελλάδας μετά τα Α.Λιοσια τον ΠΑΟΚ και τον Εθνικό Αθηνών.
Οι αθλητές που κατέκτησαν τα μεταλλια συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο προπονητήριο των Ολυμπίων που εδρεύει στο γυμναστήριο του ΤΕΙ Κατερίνης (Κανελλόπουλου 2) μιας και κέρδισαν θέση στην Εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στους επόμενους μεσογειακούς αγώνες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !