4 Σεπτεμβρίου 2019

Μέσω υδροφόρας θα πίνουν νερό Νέα Τραπεζούντα και Κούκος για όσο χρειαστείΗ Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης μετά το σοβαρό πρόβλημα της υδροδότησης, λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας τόσο στην Νέα Τραπεζούντα όσο και στον Κούκο προέβει στις άμεσες ενέργειες αναζήτησης της κατάλληλης και πιστοποιημένης υδροφόρας τύπου 22 κ/μ, με σκοπό τη μεταφορά πόσιμου νερού.


Η χρήση της υδροφόρας παρέχει προσωρινή αλλά και γρήγορη λύση στο πρόβλημα της μη υδροδότησης, καθώς με την έναρξη της λειτουργίας της υδροφόρας η κατάσταση εξομαλύνθηκε άμεσα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον νερό προς κατανάλωση στην Ν. Τραπεζούντα αλλά και στον Κούκο.


Από τα ξημερώματα του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019, ξεκίνησε η παροχή της υδροδότησης της Νέας Τραπεζούντας και του Κούκου, μέσω της υδροφόρας και θα συνεχίσει να παρέχει πόσιμο νερό για όσο διάστημα αυτό κριθεί απαραίτητο και μέχρι την εξομάλυνση της λειτουργίας των υδρευτικών εγκαταστάσεων των εν λόγω οικισμών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης μετά από εκτενή αναζήτηση των κατάλληλων βυτίων, βρήκε ότι τέτοια βυτία μεταφοράς πόσιμου νερού διαθέτουν μόνο εταιρείες στην Αθήνα και στα νησιά συνεπώς δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι αμεσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !