8 Ιουλίου 2019

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ



Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης «οικογενειακή επιχείρηση», που λειτουργούσε ως οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.




Συνελήφθησαν ως μέλη 45χρονος και 20χρονη ημεδαποί (πατέρας-κόρη) και 45χρονη αλλοδαπή (μητέρα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.




Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 06-07-2019 εντοπίσθηκε το αντρόγυνο στην περιοχή της Ημαθίας, να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 20χρονης και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό παιδικής κούκλας δύο (2) δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους (205) γραμμαρίων και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.




Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 45χρονη παρέλαβε την παιδική κούκλα με την κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης νωρίτερα την ίδια ημέρα από την Αθήνα και την μετέφερε μέχρι την Ημαθία με τρένο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στην πόλη της Θεσσαλονίκης.




Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αντρόγυνου στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 20χρονη κόρη τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (8.640) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, καθώς και δύο (2) ακόμη παρόμοιες παιδικές κούκλες, που έφεραν σχισμές-κρύπτες, τις οποίες χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και μεταφορά των ποσοτήτων κοκαΐνης.




Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διακίνηση ναρκωτικών, και ένα (1) κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.




Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !