21 Μαΐου 2019

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου συμμετείχε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα ΑντισφαίρισηςΟ Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου συμμετείχε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης JUNIOR E3 2019 της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (Γ’ Ένωση) για αγόρια και κορίτσια 12 και 16 ετών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 18 και 19 Μαΐου 2019, στη Νάουσα και στη Βέροια.


Συγκεκριμένα:

Α. ΑΓΟΡΙΑ

1. Στα Αγόρια 12 ετών ο αθλητής Γκάλιος Νικόλαος προκρίθηκε στους 16.
2. Στα Αγόρια 16 ετών ο αθλητής Αντωνιάδης Ιάσων κέρδισε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο αθλητής Κουτσουπιάς Ιωάννης πετυχαίνοντας δύο νίκες προκρίθηκε στους 8 και ο αθλητής Σταυρίδης Βασίλειος προκρίθηκε στους 16.
Β. ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1. Στα Κορίτσια 12 ετών οι αθλήτριες Καλαϊτζή Κάτια και Κατσαμάκα Αλεξάνδρα πέρασαν στα ημιτελικά και κέρδισαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, η αθλήτρια Αργυροπούλου Μελίνα πετυχαίνοντας δύο νίκες προκρίθηκε στους 8 και οι αθλήτριες Αντωνίου Βιολέτα, Παπαγεωργίου Νίκη και Τσούγκα Αντιγόνη προκρίθηκαν στους 16.
Ως Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, καθώς και τους γονείς και τον προπονητή τους για τη στήριξη που τους παρέχουν. Ευχόμαστε σε όλους ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !