28 Μαΐου 2019

Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμ. Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων


Οι αστυνομικοί εγκλώβισαν με αστραπιαία επέμβαση τον 63χρονο όταν εντόπισαν να οδηγεί το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Αθήνας


Μια ισχυρή δύναμη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας, Κατερίνης και Θεσσαλονίκης και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας συμμετείχε στην οργανωμένη επιχείρηση για την σύλληψη ενός 63χρονου Έλληνα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί εγκλώβισαν με αστραπιαία επέμβαση τον 63χρονο όταν εντόπισαν να οδηγεί το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Αθήνας και ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ανέλαβε να «ξεσκονίσει» το εσωτερικό του οχήματος, όπου ανακάλυψε την καλά κρυμμένη συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρους 535 γραμμαρίων.

Ο 63χρονος βρέθηκε αμέσως με χειροπέδες και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ εκτός από την κοκαΐνη, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και δύο κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου ώστε να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί του.

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !