23 Μαΐου 2019

Έδεσσα: Καταγγελία για βίαιη επίθεση σε βάρος πατέρα υποψηφίουΤο απόγευμα της Τρίτης 21/5 ο πατέρας του Νίκου Μούλα, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου της Κοινωνίας σε Κίνηση, δέχτηκε απρόκλητη βίαιη επίθεση

από κάτοικο της περιοχής, έξω από το σπίτι του στην Άρνισσα Πέλλας. Ο δράστης έκανε σαφή τα κίνητρα του, καθώς την πράξη του συνόδευσαν, εκτός από τις ύβρεις, χαρακτηρισμοί εναντίον του υποψηφίου μας. Το θύμα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Άρνισσας, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του, ενώ κατατέθηκε και μήνυση κατά του δράστη για εξύβριση, απειλές και σωματικές βλάβες.
Το συμβάν αποτελεί το αποκορύφωμα του κλίματος έντασης που έχουν καλλιεργήσει τοπικοί παράγοντες σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Ο διχασμός της τοπικής κοινωνίας, η μισαλλοδοξία και ο φανατισμός που έσπειραν εδώ και μήνες, δίνουν τώρα τους καρπούς τους.
Τα μέλη της Κοινωνίας σε Κίνηση καλούμε τους πολίτες να μην ακολουθήσουν τον επικίνδυνο δρόμο της έντασης και να απομονώσουν τέτοιες πρακτικές. Οφείλουμε όλοι μαζί να προστατεύσουμε το δημοκρατικό κεκτημένο και την κοινωνική ειρήνη..
Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσουν τον διχαστικό λόγο και την βία, που ήδη έχει τραυματίσει την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !