7 Μαΐου 2019

Μαγευτικές εικόνες από την Ανθοκομική Εκθεση του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης

Παρά τον άστατο καιρό και την ξαφνική καταιγίδα,  εκατοντάδες συμπολίτες μας επισκέφθηκαν την Ανθοκομική Εκθεση στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης για να προμηθευτούν εποχιακά λουλούδια.
Ο αύλειος χώρος του Καπνικού έχει μετατραπεί σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο! Χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια στολίζουν την αυλή και προσφέρουν μαγευτικές εικόνες στους επισκέπτες.
Σε μια γωνιά μάλιστα έχουν τοποθετηθεί τραπεζοκαθίσματα έτσι ώστε να μπορεί κανείς να απολαύσει έναν καφέ ή να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, απαραίτητο για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που συνδυάζουν την επίσκεψή τους με έναν περίπατο.
Η έκθεση θα συνεχιστεί μέχρι και την 13η Μαΐου και είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Μάλιστα πολλά σχολεία της πόλης έχουν προγραμματίσει να την επισκεφθούν στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών τους δραστηριοτήτων.
Για όλους εσάς που δεν θα έχετε τον χρόνο να επισκεφτείτε την έκθεσή μας, ετοιμάσαμε ένα άλμπουμ φωτογραφιών το οποίο θα ενημερώνεται καθημερινά με καινούργιες φωτογραφίες.

Απολαύστε το κάνοντας κλικ εδώ! Αξίζει τον κόπο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !