19 Φεβρουαρίου 2019

Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΤΣΙΟΔΗΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΛΙΑΣ



Την Νεκταρία Πατσιοδήμου, Φιλόλογο ΑΠΘ, ανακοίνωσε ως υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Μηλιάς με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.



«Η αγαπητή Νεκταρία Πατσιοδήμου, εκπρόσωπος της ανήσυχης και ταλαντούχας νέας γενιάς μας, θα είναι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Μηλιάς. Το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων για την τοπική αυτοδιοίκηση, είναι μονόδρομος. Πρέπει οι ίδιοι με την συμμετοχή τους να πάρουν ενεργό μέρος στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του τόπου μας, αφού αυτή θα είναι καθοριστική για το ίδιο το μέλλον τους. Καλώς ήρθες αγαπητή Νεκταρία. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.



Η κα Πατσιοδήμου δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητά της:

«Φίλες και φίλοι,



Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Μηλιάς, στον ανεξάρτητο συνδυασμό "Ανανέωση τώρα". Βασικό μου κίνητρο είναι η κινητοποίηση και η ευαισθητοποίηση των νέων. Ο τόπος μας έχει ανάγκη την ΑΛΛΑΓΗ και την ΑΝΑΝΕΩΣΗ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !