11 Φεβρουαρίου 2019

Η ΕΛΕΝΗ ΖΗΣΙΑΔΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ



Την υποψηφιότητα της Ελένης Ζησιάδου για δημοτική σύμβουλος Δίου - Ολύμπου με το συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης. Η κα Ζησιάδου, πτυχιούχος λογιστικής και πληροφοριακών συστημάτων, με εντυπωσιακή εργασιακή εμπειρία στην ανασκαφή του Δίου υπό την επίβλεψη του κ. Παντερμαλή, εκλέγεται τις δύο τελευταίες τετραετίες τοπική σύμβουλος Δίου.

«Καλωσορίζουμε την Ελένη Ζησιάδου στον συνδυασμό της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου. Η αγάπη της κας Ζησιάδου για τον τόπο της, το Δίον, η διάθεση προσφοράς προς τους συνδημότες αλλά και η σημαντική εργασιακή της σταδιοδρομία είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα γνωρίσματα που ο συνδυασμός μας αναζητά στα πρόσωπα που τον απαρτίζουν. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό στόχο για έναν Δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΟΛΟΥΣ», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

Η δήλωση της κας Ζησιάδου:

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Η ενασχόληση μου με τα κοινά, προέκυψε πριν από οκτώ χρόνια. Κίνητρο μου, η αγάπη για τον τόπο μου και η προσφορά προς το συνάνθρωπο.

Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είμαι μέλος στη "Συμπολιτεία "αυτής της ποιοτικής και αξιόλογης αυτοδιοικητικής ομάδας με επικεφαλής τον κ. Αστέριο Φαρμάκη. Η εμπειρία και οι γνώσεις του κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου.

Υπόσχομαι να φανώ αντάξια των προσδοκιών του και ζητώ με την ψήφο σας να στηρίξετε την ομαδική μας προσπάθεια για ένα Δήμο Ισχυρό για όλους!




Βιογραφικό

Η Ελένη Ζησιάδου του Ζήση γεννήθηκε και μεγάλωσε στο αρχαίο Δίον.

Είναι πτυχιούχος Λογιστικής και Πληροφοριακών Συστημάτων. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε για δεκαεπτά έτη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Ανασκαφή του Δίου υπό την επίβλεψη του καθηγητή Δημήτρη Παντερμαλή.

Η δίψα της προσφοράς προς την τοπική κοινωνία και η αγάπη της προς τον συνάνθρωπο ήταν το κίνητρο να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Τα τελευταία οκτώ χρόνια υπηρετεί ως τοπική σύμβουλος την τοπική κοινότητα Δίου.



Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές καταθέτει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό " Συμπολιτεία" με επικεφαλής τον Αστέριο Φαρμάκη.



«Πιστεύω ακράδαντα ότι θα φανώ αντάξια των προσδοκιών του αλλά και όλων εσάς που με την ψήφο σας ζητώ να στηρίξετε την κοινή μας προσπάθεια», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !