21 Ιανουαρίου 2019

Πυρπόλησαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δημάρχου Νάουσας

Την προσωπική μου μαρτυρία, με θυμό και αγανάκτηση, κατέθεσε μέσω ανάρτησης στο facebook ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης , τις δραματικές στιγμές που έζησε στο συλλαλητήριο της Αθήνας.



Όπως αναφέρει, αναρχικοί έκαψαν το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, ενώ νωρίτερα η Αστυνομία έκανε απρόκλητη χρήση χημικών, που έπληξαν το πλήθος.


Δείτε την ανάρτηση:







Συμβαίνει τώρα. Πράττωντας το συνταγματικό και πατριωτικό μας καθήκον βρεθήκαμε στην Αθήνα μαζί με εκατοντάδες συνδημότες μας για να εκφράσουμε με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο την αντίθεση μας στη Συμφωνία των Πρεσπών. Σε μια ειρηνική συγκέντρωση απολύτως αναίτια κι ενώ ανάμεσα στους διαδηλωτες βρισκονταν μικρά παιδιά, έγκυες γυναίκες, ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι παππουδες μας και οι γιαγιαδες μας, οι αστυνομικές δυνάμεις τελείως απροκλητα επιτέθηκαν σε βάρος του κυρίου όγκου των ελλήνων πολιτών που βρίσκονταν πλησίον της εξεδρας με χημικά προκαλώντας συνθήκες ασφυξίας και πανικού στο συγκεντρωμένο πλήθος. Επικράτησαν σκηνές χάους με τον κόσμο να προσπαθεί να ανασάνει, να βρει καθαρή ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα κόσμος να ποδοπατηθεί, και άνθρωποι να πέφτουν λιπόθυμοι στο οδόστρωμα. Προσωπικά, όντας 38 ετών και υγιής έπεσα στο πεζοδρόμιο μη μπορώντας να αναπνεύσω και να δω με εντόνη τάση για εμετό. Δίπλα μου άνθρωποι έκλαιγαν, άλλοι αναζητούσαν τους δικούς τους, άλλοι εκλιπαρούσαν για βοήθεια για ανθρώπους που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους. Αφού, κατορθώσαμε να φτάσουμε σε καθαρό σημείο και να ανακτήσουμε τις αισθήσεις και τον έλεγχο, επικοινώνησα με τα παιδιά που ταξίδεψαν με το λεωφορείο για να διαπιστώσω αν ηταν καλά. Αυτή η ομάδα συνδημοτών ειναι ολοι καλά στην υγεία τους. Ελπίζω να ισχυει το ιδιο και για τους υπόλοιπους. Σήμερα από θαυμα είμαστε ζωντανοι. Εν συνεχεία μεταβαίνοντας στο σημείο όπου ειχαμε σταθμεύσει το αυτοκίνητο διαπιστώσαμε πως είχε υποστεί εμπρησμό από τους γνωστούς κάφρους που δρουν ανενόχλητοι εις βάρος της κοινωνικής ειρήνης και της δημοκρατίας. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της οδού Ακαδημίας με τη Χ. Τρικούπη σε κεντρικότατο σημείο της Πρωτεύουσας της χώρας, κάτω από τα γραφεία της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών. Τα γραφεία ήταν ο πρωτος στόχος και αφου δεν κατέστη δυνατόν να κάψουν τα γραφεία ξέσπασαν στο κρατικό αυτοκίνητο. Αστυνομικός των ΜΑΤ που βρισκόταν πιο κάτω μας "ενημέρωσε" πως στο σημείο που παρκάραμε υπάρχει περιορισμένος έλεγχος από πλευράς του συντεταγμένου κράτους και είναι άντρο αναρχικών. Πριν από λίγο κατεθεσα μήνυση στη ΓΑΔΑ για το περιστατικο. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαστε ζωντανοί και νιώθω ντροπή και απίστευτο θυμό για όλους αυτούς που έθεσαν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε κίνδυνο και έχουν παραδώσει τον έλεγχο του κέντρου της Αθήνας σε υπανθρώπους χωρίς αρχές, αξίες που μισούν την πατρίδα και τους συνανθρώπους τους. Καμία ελπίδα για αυτή τη χώρα.

https://www.inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !