4 Δεκεμβρίου 2018

Άνω Μηλιά Πιερίας ! Στολισμός έλατου στο μαγικό δάσοςΠιστοί σε αυτό που εμείς πρώτοι ξεκινήσαμε σας


ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ την Κυριακή 23 Δεκ 2018 να περπατήσουμε αναζητώντας το πνεύμα των Χριστουγέννων την χαμένη παιδική μας αφέλεια.

Mε τα πολλά και με τα λίγα φθάσαμε πάλι σε αυτές τις γιορτινές μέρες αναζητώντας την χαμένη παιδική μας αθωότητα!

Βαθιά χωμένοι , σε ονειρεμένο δάσος ανάμεσα, σε νεράιδες και ξωτικά ,θα ψάξουμε το μαγεμένο έλατο ,να το στολίσουμε να ψάλλουμε τα κάλαντα να κεραστούμε να γίνουμε πάλι παιδιά.

το χθες δεν υπάρχει σήμερα !!.. Σήμερα υπάρχεις ΕΣΥ η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σου και αυτή την όμορφη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» φρόντισε να την κάνεις «Α Ξ Ε Χ Α Σ Τ Η» !!!!


Σήμερα θα αναζητήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων ,σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια οικογενειακή ήπια χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα, με συγκινητικές στιγμές προσφέροντας όμορφες ανθρώπινες στιγμές, που θα θυμόμαστε όλοι όταν μεγαλώσουμε!

Θα αναζητήσουμε ξωτικά και νεράιδες μέσα σε πανέμορφο δάσος, από οξιές ,καστανιές έλατα και πεύκα θα ψάξουμε και θα στολίσουμε το μαγικό δένδρο .

Πέπλο μυστηρίου ,μέχρι να το ανακαλύψουμε και να το στολίσουμε με οικολογικά στολίδια (από ευχοκάρτες, μπισκότα ,φρούτα ,κ.α που θα φέρει ο καθένας μας ).


Γύρω από αυτό θα ανταλλάξουμε ευχές θα αντηχήσουν, παιδικές φωνούλες τραγουδώντας "τρίγωνα κάλαντα" θα πιούμε κόκκινο κρασί, θα κεραστούμε , Μελομακάρονα ,κουραμπιέδες , και ότι άλλο θέλει να φέρει ο καθένας μας! θα στήσουμε ένα μικρό γλέντι θα ανταλλάξουμε ευχές.

Θα το αφήσουμε στολισμένο και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσουμε μια πανέμορφη μέρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα για αυτό πρέπει να την τιμήσουμε ιδιαίτερα!!

Να θυμάστε, οτι ένα ΝΑΙ δικό σας !!! Μια αναζήτηση ξωτικών και νεράιδων ,μια αναζήτηση του πνεύματος των Χριστουγέννων ,σε ένα δάσος μυστηρίου ,μπορεί να δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις και μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά σας!

Μήκος Διαδρομής: 5χλμ σνλ

Υ.Δ: -20μ(1020μ-1000μ)
Μέγιστο Υψόμετρο: 1020μ

Διάρκεια διαδρομής: 01:30

Βλάστηση: Πυκνό δάσος ,οξιάς –καστανιάς -Έλατου
Σήμανση : Πολύ καλή
Βαθμός Δυσκολίας: Α (εύκολη)

Περιγραφή


Ιδανική ανατολική πορεία στο μονοπάτι της αγάπης για ξεμούδιασμα. Μονοπάτι μικρής διάρκειας με καλή σήμανση. Μια πορεία χωρίς υψομετρική διαφορά , μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον , που ξεκινά κοντά από την εκκλησία της Αγ, Παρασκευής και καταλήγει σχεδόν κάτω από το καταφύγιο του ΕΟΣ Κατερίνης στους Φούρνους.

Η διάρκεια της ΣΥΝΟΛΙΚΑ είναι περίπου 1.30 ώρες και γίνεται μέσα σε δάσος οξιάς και ελάτου διασχίζοντας το άριστα σημαδεμένο μονοπάτι .Σε περίπου 15 λεπτά από το ξεκίνημα φθάνουμε σε ένα μπαλκόνι με θέα την πόλη της Κατερίνης και τον Θερμαϊκό .Συνεχίζουμε δεξιά το μονοπάτι που βρίσκεται δίπλα μας και σε περίπου μία ώρα φθάνουμε κάτω από το καταφύγιο στη θέση «ΦΟΥΡΝΟΙ».ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ :Φέρνουμε μαζί μας οικολογικά στολίδια (από ευχοκάρτες, μπισκότα , μπαλόνια, Φρούτα (αποξηραμένα φρούτα ,μανταρίνια , φιρίκια κ.λ.π), γλυκίσματα! Προαιρετικά ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ –ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ για διαδραστικές δραστηριότητες των παιδιών μας!!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Mε IX: Ώρα 09:00 από το: [παρκινγκ lidl περιοχή Ανδρομάχη , Κατερίνης Επιστροφή αργά το απόγευμα

Δηλώσεις συμμετοχής : Μέχρι Πέμπτη20 Δεκ 2018
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν οριστικοποιούν την συμμετοχή τους στο Τηλ: 6945290929 & 6977587345 ή στο email: eoskaterinis@gmail.com .

Συντονισμός και οργάνωση από τον Ε.Ο.Σ Κατερίνης
Αρχηγοί Δραστηριότητας: Διοικητικό Συμβούλιο

Τσάι στο Ορ .κτφ του Ε.Ο.Σ ΚατερίνηςΓια την καλύτερη οργάνωση της Ανάβασης, σας παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως την εγγραφή σας!

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : Απαραίτητα (Καλό ζευγάρι παπούτσια , μικρό σακίδιο για προσωπικά αντικείμενα, κάποιο σνακ, Μπουφάν, Αντιανεμικό, μπλούζα, παντελόνι δεύτερο για τα παιδιά σκούφο-γάντια, νερό) Προσωπικά αντικείμενα ,Φωτογραφική μηχανή.

Και μη ξεχάσετε το χαμόγελο σας !!Σ η μ ε ί ω σ η :

α. Ο Ε.Ο.Σ. Κατερίνης δεν έχει κανένα όφελος οικονομικό ή άλλο και ως εκ τούτο τα μέλη που προτείνουν εξορμήσεις δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.

β. Ο συμμετέχων πρέπει να Γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα του εγχειρήματος στο οποίο συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του /της στη δραστηριότητα αυτή αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για ασφάλειά του/της. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ.

γ. Παραιτείται από κάθε απαίτησή του/της τόσο κατά των διοργανωτών όσο και του αρχηγού της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει.

δ. Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας η λόγω καιρικών συνθηκών.

ε. Η εξόρμηση ενδείκνυται για αρχάριους και απαιτείται καλή φυσική κατάσταση και καλό επίπεδο εξοπλισμού.

στ. ΠΡΟΣΟΧΉ: Σε κάθε Ανάβαση, ακολουθούμε τα σημάδια και δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικές μας διαδρομές.Για την καλύτερη οργάνωση της Ανάβασης, σας παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως την εγγραφή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !