2 Δεκεμβρίου 2018

Στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολίολιου η Καλογιαννίδου (Καλογιάννη) Κατερίνα



Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος της συλλογικότητας, του διαλόγου και της διαβούλευσης καθώς οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά .

Ως ενεργός πολίτης αποφάσισα να συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου στον αγώνα για να καταστήσουμε το δήμο Δίου Ολύμπου σημείο αναφοράς, ΣΥΝΘΕΣΗΣ και ανάπτυξης.

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα να συμμετέχω με τον συνδυασμό «Σύνθεση» με υποψήφιο δήμαρχο τον Βαγγέλη Γερολιόλιο , έναν άνθρωπο που διακρίνεται για τη συνέπεια , την ευθύτητα, τον δυναμισμό και κυρίως για την ιδιαίτερη αγάπη του για τον τόπο μας.

Συμμετέχω σε έναν συνδυασμό νέων ανθρώπων, με φρέσκες ιδέες και όραμα για τον τόπο μας, για την αντιμετώπιση των πολλών και σωρευμένων προβλημάτων.

Σε αυτόν τον αγώνα θα προχωρήσουμε μαζί και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο Δήμο Δίου Ολύμπου.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ηρθε αβίαστα. Σε αυτό συνέβαλαν τα χαρακτηριστικά του επικεφαλής του συνδυασμού «Συνθεση» Βαγγέλη Γερολιόλιου όσο και των ανθρώπων που πλαισιώνουν τη δημοτική παράταξη αλλά και η ουσιαστική πρόταση του για το δήμο Δίου Ολύμπου όπως αυτή αποτυπώθηκε στην πρώτη του επίσημη παρουσίαση τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Εργάστηκα επί σειρά ετών στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας στη γραμματειακή υποστήριξη, είμαι μητέρα ενός παιδιού, ενας ενεργός πολίτης που οφείλει με τη συμμετοχή του να διαμορφώσει με τις προτάσεις του την επόμενη ημέρα για τον τόπο του.

Αισθάνομαι βέβαιη ότι με τη συμμετοχή μας θα μπορέσουμε να ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ το νέο ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Με τιμή

Καλογιαννίδου (Καλογιάννη) Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !