1 Νοεμβρίου 2018

Θερινό Victoria Cinema....στους Νέους Πόρους

Θερινό Victoria Cinema: η απόλυτη καλοκαιρινή κινηματογραφική εμπειρία!

Τα Victoria Cinemas πηγαίνουν…παραλία με τις καλοκαιρινές αίθουσες. Οι καλύτερες ταινίες και οι πιο πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις παίζουν εδώ.

Ο θερινός κινηματογράφος Victoria cinema - Νέοι Πόροι είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Με τα τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά συστήματα 3D προβολής και τα πιο εξελιγμένα ηχητικά συστήματα Dolby digital surround, με μεγάλη οθόνη προβολής 13μ x 6,5 μ και μια από τις μεγαλύτερες σκηνές για να φιλοξενηθούν οι πιο πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις, παιδικές θεατρικές παραστάσεις αλλά και θέατρο σκιών. Ήδη έχει κλείσει σχεδόν όλες τις μεγάλες θεατρικές παραστάσεις που παιζόταν το χειμώνα, όπως επίσης και θέατρο σκιών και παιδικά θέατρα για τους μικρούς μας φίλους.

Η αγαπημένη καλοκαιρινή κινηματογραφική εμπειρία συνοδεύεται με αγαπημένες γεύσεις και μυρωδιές! Στο διάλειμμα μπορείτε να απολαύσετε στο κυλικείο το πιο μυρωδάτα ποπ κορν, νάτσος με την γνωστή σάλτσα τυριού αλλά και bbq, φρεσκοστυμμένη λεμονάδα αλλά και σπιτικές λιχουδιές, χειροποίητα σουβλάκια και πατάτες, το πιο δροσερά ροφήματα αλλά και μεγάλη προκοίλια από παγωμένες μπύρες.

Τηλέφωνο Πληροφοριών23520. 21888

ΔιέυθυνσηΝέοι Πόροι

Emailcinema@victoria-cinema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !