29 Νοεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη δράση συγκέντρωσης ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θερμαϊκού



Ο Δήμος Θερμαϊκού σταθερά προσανατολισμένος στη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την πολύχρονη κρίση, με διακριτικότητα και σεβασμό, εξαντλεί κάθε δυνατότητα, προκειμένου να σταθεί δίπλα στον καθένα τους, προχωρώντας σε άλλη μία δράση κοινωνικής ευαισθησίας.




Με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων να βρίσκεται προ των πυλών, το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου προσκαλεί φορείς, συλλόγους, σχολεία, εταιρείες και πολίτες να γίνουν αρωγοί μιας συλλογικής προσπάθειας συγκέντρωσης ειδών για τη στήριξη της δομής, που πρόκειται να διανεμηθούν στους δικαιούχους του Προγράμματος.




Τα είδη που συγκεντρώνονται αφορούν σε τρόφιμα, όπως λάδι, κρεατικά, τυροκομικά, ζάχαρη, αλεύρι, ντοματοπολτό, γάλα εβαπορέ, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, μπισκότα, κονσέρβες, φρυγανιές κ.λπ., καθώς και χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής.




Σημείο συγκέντρωσης των ειδών είναι: oι Κοινωνικές Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, που βρίσκονται στο 21ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας στους Ν. Επιβάτες (στάση ΟΑΣΘ «Νέα Ελβετία»), κατά τις ώρες 9.30 - 14.30 (Δευτέρα – Παρασκευή).




Εξυπηρετώντας σταθερά ανά μήνα τις ενταγμένες στο πρόγραμμα οικογένειες, διανέμοντας τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, ατομικής υγιεινής, ένδυσης - υπόδησης και παιχνίδια, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θερμαϊκού αποτελεί βασική δομή αλληλεγγύης του τόπου. Σε συνδυασμό δε, με τη Δομή Παροχής Συσσιτίου, που διανέμει, σε καθημερινή βάση, γεύματα σε συμπολίτες μας που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, επιτελείται ένα σημαντικό έργο προσφοράς.




Ένα έργο προσφοράς, στο οποίο όλοι μπορούμε να συμμετέχουμε, καθοδηγούμενοι από ένα έμφυτο και βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός σημαντικού και ιδιαίτερης ευαισθησίας στόχου.




Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση των Κοινωνικών Δομών Βασικών Αγαθών και στα τηλέφωνα :


23920 27168
  • 23920 75930

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !