6 Νοεμβρίου 2018

Η λογίστρια Ευαγγελία Παλάγκα υποψήφια με το Συνδυασμό του Γιώργου Νταντάμη



Την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη αποδέχθηκε η φοροτεχνικός – λογίστρια Ευαγγελία Παλάγκα και κατέρχεται στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών με το συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα». Σχετικά με την υποψηφιότητά της, δηλώνει τα εξής:

Φίλοι μου,

Ο τόπος που όλοι αγαπάμε έχει ανάγκη από υποδομές, δράσεις οικονομικές , κοινωνικές και πολιτιστικές που θα τον αναδείξουν σε έναν από τους κορυφαίους δήμους της χώρας . Το έχει ανάγκη, το χρειάζεται, το δικαιούται.

Στο πρόσωπο του υποψήφιου Δήμαρχου, Γιώργου Νταντάμη, που έχει την ικανότητα και τη γνώση να διοικήσει με αποτελεσματικότητα τον Δήμο μας και τον συνδυασμό «Ανανέωση τώρα» στηρίζουμε τις ελπίδες για την μεγάλη αλλαγή και την ανανέωση του Δήμου μας περά από κόμματα, πολιτικές σκοπιμότητες και διαχωριστικές γραμμές.

Εν όψει των Δημοτικών Εκλογών που θα γίνουν την Άνοιξη του 2019 ο συνδυασμός

«Ανανέωση τώρα» είναι η ευκαιρία που δίνεται στον Δήμο μας για αλλαγή.

Ως μια γυναίκα επαγγελματίας, φοροτεχνικός – λογίστρια, που δραστηριοποιείται για 25 και πλέον έτη σ’ αυτόν τον τομέα και ερχόμενη σε επαφή με ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μου του Δήμου και της Περιφέρειας ένιωσα ότι ήρθε η στιγμή να δείξω έμπρακτα την αγάπη μου σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Με μεγάλη χαρά και τιμή αποδέχτηκα το κάλεσμα του Γιώργου Νταντάμη στην προσπάθεια του για έναν καλύτερο τόπο, ένα καλύτερο μέλλον ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας .

Με εκτίμηση



Παλάγκα Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !