10 Νοεμβρίου 2018

Νέες προσλήψεις ιατρών στον Ψυχιατρικό Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου



Στο πλαίσιο της περαιτέρω αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες της Πιερίας, αλλά και των συστηματικών προσπαθειών που καταβάλλονται από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, δύο νέοι ιατροί έρχονται να στελεχώσουν τον Ψυχιατρικό Τομέα του. Πρόκειται για δύο μόνιμους ψυχιάτρους, που θα καλύψουν τις ανάγκες του συγκεκριμένου Τομέα, τον κ. Ιωάννη Αναστασιάδη και την κα Φωτεινή Σκενδέρη.

Επιπλέον ένας ακόμη μόνιμος ιατρός και συγκεκριμένα παιδοψυχίατρος πρόκειται να έλθει. Αναμένεται η απόφαση διορισμού στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κατερίνης και έως τις 22 Ιανουαρίου 2019 θα έχει παρουσιαστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.




Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης





Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, την μείωση που έχει γίνει στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου, οι προσπάθειες δεν σταματούν, προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία τμημάτων και να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν καλύτερα οι πολίτες. «Στόχος μας η δημόσια περίθαλψη να έχει την μέγιστη αποδοτικότητα στην παροχή φροντίδας υγείας των πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση οι προσπάθειες θα είναι συνεχής» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !