21 Οκτωβρίου 2018

LAVERY CHEESE FACTORY: Τυριά με καταγωγή την....Κατερίνη !

Η βιομηχανία τυροκομικών προιόντων Lavery παράγει εκλεκτά, πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα πάντα με σεβασμό στον πελάτη και στην παράδοση.
Στόχος μας είναι μέσα από την σύγχρονη τυροκομική μονάδα που δημιουργήσαμε στον Κάτω Άγιο Ιωάννη, του Δήμου Κατερίνης, της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, στην κεντρική Μακεδονία να διατηρούμε σταθερά υψηλά την ποιότητα των τυροκομικών προϊόντων μας, να κάνουμε τον καταναλωτή μας να τα γνωρίσει και να τα αναγνωρίζει. Όλα μας τα προϊόντα παράγονται από φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα, από πιστοποιημένους παραγωγούς της περιοχής!


ΤΥΡΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ... ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!

Τα τυροκομικά προϊόντα μας παράγονται στη περιοχή της Κατερίνης, κάτω από την σκιά του Ολύμπου και των Πιερίων. Στοχεύουμε στην παράδοση και στην καταγωγή, για τυροκομικά προϊόντα αναγνωρίσιμα και μοναδικά . Οι παραγωγοί- προμηθευτές κτηνοτρόφοι της Lavery είναι πιστοποιημένοι συνεργάτες μας και μας παρέχουν αγνές πρώτες ύλες για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μας.



ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Στη Lavery σεβόμαστε την παράδοση και τις παραδοσιακές συνταγές για την παρασκευή των τυριών μας. Αυτό παράλληλα μας βοηθάει να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας και να τα πάμε ένα στάδιο πιο ψηλά. Κάνουμε καθημερινά δοκιμές, ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε προϊόντα ιδιαίτερα και μοναδικά. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της γεύσης και της αισθητικής για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο προϊόν στο τραπέζι σας.


Κάτω Ιωάννης Πιερίας ,60100, Κατερίνη , Ελλάδα



ΤΗΛΕΦΩΝΟ

23510 91110



ΦΑΞ

23510 91112



E-MAIL

laverycheesefactory@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !