17 Οκτωβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Εντείνεται το προπονητικό και τεχνικό πρόγραμμα προετοιμασίας

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών, εν αναμονή του καθορισμού από την ΕΠΟ, των Ομίλων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και το πρόγραμμα αγώνων του φετινού πρωταθλήματος, εντείνει το προπονητικό και τεχνικό πρόγραμμα προετοιμασίας της.... Στο δύσκολο πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου γυναικών προστίθενται νέες ομάδες στην ελληνική περιφέρεια, αλλά υπάρχουν και ομάδες που εγκαταλείπουν διότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Οι «Πιερίδες Μούσες» δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα! 25 χρόνια τώρα έμαθαν να αγωνίζονται, άνοιξαν το δρόμο στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Πιερία και προχωρούν με όραμα και υψηλούς στόχους

Η φετινή χρονιά ξεχωριστή για την ομάδα, αφού γιορτάζει 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα, είναι πρόκληση για μεγάλες προσδοκίες και υψηλούς στόχους!

Το πρόγραμμα προετοιμασίας που υλοποιείται με τις οδηγίες του προπονητή Πασχάλη Κουϊμτζίδη αποδίδει και η ομάδα διαμορφώνει την δυναμική αγωνιστική της προσωπικότητα.

Στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και το παιχνίδι με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας Βέροιας που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Ήταν ένα δυνατό τεστ μια ευκαιρία για τον προπονητή να διαπιστώσει το επίπεδο της φυσικής κατάστασης της τεχνικής απόδοσης των ποδοσφαιριστριών και να δοκιμάσει το νέο δυναμικό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !