14 Οκτωβρίου 2018

Παραδοσιακή ταβέρνα Αριάδνη στο Δίον Πιερίας




Στο Δίον την ιερή πόλη των Μακεδόνων θα αισθανθείτε περήφανοι για τον πολιτισμό των Ελλήνων και δέος θα καταβάλει το είναι σας.
Όπως οι Αρχαίοι Έλληνες κατάφεραν να πετύχουν σε όλους τους τομείς με τους οποίους ασχολήθηκαν έτσι και εμείς προσπαθούμε να πετυχαίνουμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά, να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο για ναθυμάστε για πάντα αυτή την γευστική εμπειρία.Σας προσκαλούμε λοιπόν για να απολαύσετε την φιλοξενία αλλά και τα πεντανόστιμα μαγειρευτά φαγητά μας.











Όλα αυτά θα τα απολαύσετε με θέα τον επιβλητικό Όλυμπο και ο λόγος που σας προσκαλούμε είναι διότι μπορείτε να χαρείτε τα φαγητά μας ατενίζοντας τον Όλυμπο αλλά και να το συνδυάσετε με μια επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο αφού η είσοδος του βρίσκεται απέναντι από το μαγαζί μας.









Εκτός και αν θέλετε να γευτείτε της λιχουδιές της ώρας ή το ψητό μας κατσίκι και κοκορέτσι που φτιάχνουμε με τόσο μεράκι.Να είστε σίγουροι ότι θα το ευχαριστηθείτε αφού όλα τα προϊόντα μας είναι αγνά και παράγονται στη περιοχή μας.
















Αν επικοινωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων μπορούμε να ετοιμάσουμε οτιδήποτε θελήσετε. Κατόπιν παραγγελίας άμεση εξυπηρέτηση. Το μαγαζί είναι μεγάλης χωρητικότητας και φιλοξενεί group ή σχολεία. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους δεξιώσεων. Ανοιχτά όλο τον χρόνο.






Δίον Πιερίας τηλ. : 23510 53441 κινητό : 6944247501  Χρήστος Φουρκιώτης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !