31 Οκτωβρίου 2018

Ξενοδοχείο "Χρυσάφης Γεώργιος" στους Νέους Πόρους


Σας καλωσορίζουμε στη Νέους Πόρους Πιερίας Στο ξενοδοχείο
"Χρυσάφης Γεώργιος" όπου βρίσκεται στην καρδιά του χωριού
Στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και μπαλκόνι με θέα που σαγηνεύει τις αισθήσεις σας.
Κοντά στο κατάλυμα μας θα βρείτε δωρεάν χώρους στάθμευσης.
Το ξενοδοχείο απέχει 5χλμ. από την πολυσύχναστο χωριό του Πλαταμώνα. Πρόκειται για μία από τις ωραιότερες και δημοφιλείς περιοχές της Πιερίας. Ο Πλαταμώνας βρίσκεται στο νότιο άκρο του νομού, στις πρόποδες του Ολύμπου, σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων από την Κατερίνη και 50 από τη Λάρισα.
Στο χωριό επίσης θα βρείτε Beach bar, Εστιατόρια, Φαρμακεία, Κέντρα διασκέδασης, Ιατρειο, Περίπτερα, Καφετέριες, Ταβέρνες , Πιτσαρίες και Σουπερμάρκετ.
Τα κρυστάλλινα και καθαρά νερά της θάλασσας σε συνδυασμό με τις χρυσαφένιες αμμουδιές τις παραλίας θα σε μαγέψουν . Ιδανική παραλία για τους λάτρεις του απέραντου γαλάζιου και της φύσης, με τους ήχους του κύματος να σας συντροφεύουν.
Στην παραλία υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για ξεκούραση και χαλάρωση όπου μπορεις να απολάυσεις τον καφέ σου με την εκπληκτική θεα του κάστρου που κόβει την ανάσα.
Για τους φίλους μας με κινητικά προβλήματα υπάρχει στο κεντρικό τμήμα του χωριού ειδικός διαμορφωμένος χώρος με ειδική ράμπα στην οποία η μεταφορά γίνεται ευκολότερη από την αμμουδιά κατευθείαν στην θάλασσα.
Η παραλία επίσης είναι ιδανική για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.
Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο του Δίου, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων και το μαγευτικό κάστρο στην καρδιά του Πλαταμώνα .
Για την διευκόλυνση τις πρόσβασης από περιοχή σε περιοχή υπάρχει Σιδηρόδρομος στο πίσω μέρος του χωριού ο οποίος είναι ένας από τους πιο γρήγορους και ασφαλέστερους τρόπους μετακίνησης .
Οι Νέοι Πόροι βρίσκονται 130 χιλιόμετρα διεθνές αεροδρόμιο ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' της Θεσσαλονίκης και η Κατερίνη μόλις 80 χιλιόμετρα.



Διεύθυνση

Ποσειδώνος 56, Νέοι πόροι Πιερίας


ΤΚ:60065

Αριθμός Τηλεφώνου
6942929638

Email


gxrsf@hotmail.com

Viber


0030 6942929638

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !