13 Οκτωβρίου 2018

Φρικτός θάνατος για Έλληνα τραγουδιστή



Πριν λίγες μέρες σόκαρε το πανελλήνιο η είδηση πως ένας άντρας έπεσε στις ράγες του τρένου στον ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο και έχασε τη ζωή του. Ωστόσο, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η ταυτότητά του άτυχου άντρα και το δράμα που έζησε μέχρι το τραγικό του τέλος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso πρόκειται για τον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καλούση που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80. Η είδηση του θανάτου του, μάλιστα πάγωσε τους ελάχιστους συγγενείς που είχε, που τον αναγνώρισαν με δυσκολία στο Νεκροτομείο Αθηνών, με καθυστέρηση 10 ημερών.





Την ανακοίνωση της τραγικής είδησης για το ποιος είναι ο άντρας που έπεσε στις ράγες του τρένου, έκανε αρχικά με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος Αντρέας Κουβελογιάννης, αναφέροντας: «Τρομερό. Αυτοκτόνησε ο Βασίλης Καλούσης. Σήμερα αναγνώρισαν ένα κομματιασμένο πτώμα που μπόρεσαν να μαζέψουν από τις γραμμές του τραίνου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου προ λίγων ημερών.

ΚΑΙ δυστυχώς ήταν ένας φίλος, καλός τραγουδιστής που έδωσε τέλος στη ζωή του, προφανώς για λόγους κατανοητούς… Η ανεργία και το άγχος είναι σκληρές πραγματικότητες…».





Ο Βασίλης Καλούσης που τραγούδησε με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής από το 1982 ως τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και έκανε εξαιρετικές συνεργασίες, ήρθε δυστυχώς αντιμέτωπος με την ανεργία και πέρασε δύσκολα. Αν και κάποιοι φίλοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, εκείνος έχασε τα στηρίγματά του και οδηγήθηκε στο δραματικό φινάλε της ζωής του.

[tlife.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !