7 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Νίκος Μαρινόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θανάση ΛιακόπουλουΑκόμη ένας καταξιώμενος συμπολίτης μας θα κοσμήσει το δημοτικό ψηφοδέλτιο του Θανάση Λιακόπουλου στις εκλογές του 2019. Ο λόγος για τον Νίκο Μαρινόπουλο, γνωστό επιστήμονα και επαγγελματία με 25+ χρόνια δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα. Με τη μεγάλη γνώση και εμπειρία του, θα ασχοληθεί κατά προτεραιότητα με*:

· Τη διαμόρφωση μίας εντελώς νέας στρατηγικής Ενέργειας για τον Δήμο μας

· Τη ραγδαία μείωση του κόστους λειτουργίας των σχολείων μας μέσα από την Ενεργειακή τους Αναβάθμιση

· Την Εξοικονόμηση Ενέργειας και χρημάτων για τον Δήμο

· Την επιτάχυνση της διείσδυσης του Φυσικού Αερίου στην πόλη

· Την εισαγωγή των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στα δημοτικά κτήρια

· Και φυσικά το μεγάλο έργο της μετατροπής των σκουπιδιών και των λυμάτων μας σε πηγή εσόδων εκατομμυρίων Ευρώ ετησίως για τον Δήμο.

Ο Νίκος Μαρινόπουλος είναι:

· Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Ενεργειακός Τομέας

· Πτυχιούχος Μηχανολόγος Τεχνολογικών Εφαρμογών και Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής (Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.) Θεσσαλονί κης.

· Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) από το 1993

· Μέλος του Συλλόγου Μηχανολόγων Βορείου Ελλάδος από το 1995, της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. από το 2000 κ.α.

· Ελεύθερος Επαγγελματίας από τον Αύγουστο του 1992, με εκατοντάδες μελέτες, σχεδιασμό και εγκαταστάσεις στον χώρο της Θέρμανσης, του Κλιματισμού, τις εφαρμογές Υγραερίου και Φυσικού Αερίου, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας.

· Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτηρίων - Κλιματισμού και Λεβητοστασίων.

Επίσης είναι:

· Μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου - Ε.Ο.Σ. Κατερίνης από το 1998

· Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης - Ν.Ο.ΚΑΤ. από το 1998

· Μέλος της Αερολέσχης Πιερίας από το 2000 και πρόσφατα εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ.

· Επίτροπος στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής Παραλίας

Για την απόφασή του να συστρατευθεί κοντά στον Θανάση Λιακόπουλο, ο Νίκος Μαρινόπουλος ανέφερε: «Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, που συμμετέχω σε μια νέα και καλά οργανωμένη ομάδα, με καταξιωμένους συνδημότες μου, που έχουμε κοινούς στόχους,όραμα και όρεξη για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τόπο μας. Ήταν ιδιαίτερη η τιμή που μου έκανε ο Θανάσης Λιακόπουλος, να με προτείνει για υποψηφιο δημοτικό σύμβουλο και να πλαισιώσω το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, στον κεντρικό Δήμο Κατερίνης.

Προτεραιότητά μου θα είναι ο τομέας που ξέρω καλά, η Ενέργεια σε κάθε της μορφή και η ορθολογική διαχείρησή της, αλλά και τα κατά τόπους προβλήματα,που έχω βιώσει όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορα σημεία του Δήμου μας, όπως π.χ. το θέμα των ομβρίων υδάτων της Παραλίας και τα προβλήματα της ακτής εκεί. Συγκροτούμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα επιστημόνων από διάφορους κλάδους και μαζί με χιλιάδες συνδημότες μας είναι ξεκάθαρο ότι θα αποδείξουμε πως «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»!

ΥΓ. Οι παραπάνω τίτλοι καθώς και το υπόλοιπο πρόγραμμα του δημοτικού μας συνδυασμού για την Ενέργεια θα παρουσιαστούν αναλυτικά τους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !