13 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση στο Λιτόχωρο
Πιερίας για τα 100 χρόνια ΚΚΕ και τα 50 χρόνια ΚΝΕ το Σάββατο 11 Αυγούστου στο θεατράκι του πάρκου Λιτοχώρου.


Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και πολλοί νέοι
εργαζόμενοι και μαθητές, παρακολούθησαν το φεστιβάλ που με μεράκι και ενθουσιασμό είχαν στήσει τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ. Στο χώρο του φεστιβάλ λειτουργούσε βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, περίπτερο της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ αλλά και έκθεση με στιγμιότυπα από την πλούσια δράση του ΚΚΕ που κέντρισαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.



Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προβολή βίντεο για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ και ακολούθησε μουσικοθεατρικό αφιέρωμα για την 50χρονη δράση της ΚΝΕ, μέσα από το οποίο αναδεικνύονταν ο χαρακτήρας της επαναστατικής νεολαίας του ΚΚΕ, η παράνομη δράση της ΚΝΕ μέσα στα μαύρα χρόνια της χούντας, η οργάνωση της αντιδικτατορικής πάλης αλλά και ο αναντικατάστατος ρόλος του «Οδηγητή», εφημερίδας του ΚΣ της ΚΝΕ.
Στη συνέχεια, την κεντρική πολιτική ομιλία έκανε ο σύντροφος Ευθύμης Δημάκης, μέλος του γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.



Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ στο Λιτόχωρο ολοκληρώθηκαν με λαϊκό γλέντι από τους Σίσσυ Πολυδώρου, Κωστή Μπαλανίκα, Γιάννη Μπουντόλα, Βαγγέλη Καρακίτσιο αλλά και πολύ χορό, ανανεώνοντας το ραντεβού για 9 και 10 Σεπτέμβρη 2018 όταν θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό φεστιβάλ στην Πιερίας, στο θέατρο του πάρκου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !