8 Ιουνίου 2018

Δείτε πως μία Γυναίκα έσωσε τον γάμο της αγοράζοντας μόνο μία .... μαρμελάδα

Ως γνωστόν, ο έγγαμος βίος και δη ο πολυετής έγγαμος βίος, πολλές φορές πάσχει από ρουτίνα και φαντασία, με αποτέλεσμα αρκετές φορές δυστυχώς να οδηγείτε στην λήξη του. Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάμε στο περίγυρό μας, ζευγάρια τα οποία δεν έχουν καμία σχεδόν επικοινωνιακή αρμονία και ανύπαρκτη ερωτική δραστηριότητα.

Μία εργαζόμενη σύζυγος και μητέρα, μετά από 25 χρόνια γάμου αποφάσισε να δημοσιεύσει την μέθοδο που εφάρμοσε και έσωσε τον γάμο της από σίγουρη διάλυση, στέλνοντάς μας μία χειρόγραφη επιστολή στην οποία μας ευχαριστεί για την συνεισφορά μας, στην λύση ενός οικογενειακού της προβλήματος.
Η 45χρονη σύζυγος από την Αθήνα, ήταν ένα βήμα πριν την αίτηση διαζυγίου, λόγο της ερωτικής αδράνειας και ανεπάρκειας που υπήρχε στον γάμο της. Ο σύζυγός της είχε αρκετά μικρό πέος λόγο της στυτική δυσλειτουργίας που αντιμετώπιζε κατά την διάρκεια της επαφής, και εκσπερμάτιζε αρκετά γρήγορα λόγο της πρόωρης εκσπερμάτισης που έπασχε. Ωστόσο μεταξύ του ζευγαριού υπήρχε έντονο το στοιχείο της εκτίμησης, της αγάπης και της ερωτικής διάθεσης, αλλά η ανεπάρκεια της δράσης, έκανε το ζευγάρι να φτάσει ένα βήμα πριν την καταστροφή.
Η κυρία Κ..... μαζί με τον σύζυγό της έκαναν πολλές προσπάθειες με διάφορες λύσεις, αλλά δεν είχαν ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Πριν λίγο καιρό αποφάσισε να επισκεφτεί έναν ειδικό sex coach για τέτοια θέματα, ο οποίος της έδωσε μία σειρά από συμβουλές, συμπεριλαμβανομένου και την χρήση κάποιου χημικού σεξουαλικό συμπληρώματος.
Όπως μας αναφέρει η 45χρονη γυναίκα στην ευχαριστήρια επιστολή της, μετά από έρευνα που έκανε λόγο του ότι δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του συζύγου της με τα χημικά σκευάσματα. Βρήκε στην ιστοσελίδα μας ένα προϊόν που είχαμε γράψει παλιότερα κάποια άρθρα για την πραγματικά εντυπωσιακή του δράση και την 100% βιολογική του σύνθεση. Μετά από επικοινωνία που είχε με την εταιρεία η οποία διαθέτει το προϊόν στην αγορά, αποφάσισε να μπει στον κόπο να το δοκιμάσει. Σώζοντας έτσι το γάμο της.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ιστοσελίδα μας συνετέλεσε στην ανανέωση και αναζωπύρωση ενός ζευγαριού, που υπερίσχυε η αγάπη και η εκτίμηση σε ένα θέμα ταμπού της κοινωνίας μας. Επίσης είναι συγκινητική η εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας, και μας χαρίζει απεριόριστη δύναμη και όρεξη να συνεχίζουμε και στο μέλλον με την ίδιο ζήλο.

Μπορείτε να δείτε εδώ την βιολογική μαρμελάδα που λύνει προβλήματα σεξουαλικής φύσεως και συγκαταλέγετε στα πιο εντυπωσιακά syperfoods του 21ο αιώνα. To επιστημονικό περιοδικό της (US FDA) έκανε λόγο, για το απόλυτο superfood που δημιουργήθηκε ποτέ, κάνοντας ολόκληρο αφιέρωμα στο συλλεκτικό της τεύχος που βγαίνει μία φορά τον χρόνο.

Μπορείτε να βρείτε την βιολογική μαρμελάδα εδώ!
gramma-euxaristirio-compressor.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !