22 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Με τον διοικητικό απολογισμό, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και την εκλογή νέου εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Τον διοικητικό απολογισμό, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα, παρουσίασε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, Γρηγόριος Μιτσοκάπας, ενώ την έκθεση της εξελεγκτικής ανέγνωσε στο σώμα το μέλος Γεώργιος Σαραντίδης.

Αξιοσημείωτη, μεταξύ των θεμάτων της συνέλευσης, η πρόταση του επιτίμου προέδρου της Εστίας, Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, να προετοιμάσει και να υλοποιήσει η νέα διοίκηση πανηγυρική μουσικοχορευτική-ιστορική εκδήλωση το έτος 2021, με αφορμή τα διακόσια χρόνια της Ελληνικής επανάστασης.

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών υλοποιήθηκε και η διαδικασία των εκλογών. Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής εξελέγη για μια ακόμα φορά η δικηγόρος Μαγδαληνή Κάλφα, η οποία διενήργησε με απόλυτη τάξη τις αρχαιρεσίες. Γραμματέας ορίστηκε η Κυριακή Κωνσταντίνου και μέλη οι, Μαριάννα Δημάτη, Έλενα Τάκου, Ειρήνη Βενετσάνου, Δημήτριος Χωνός, Στέλλα Χατζή και Δημήτριος Βαρνάς.

Για το διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται κατά σειρά οι:

Μιτσοκάπας Γρηγόριος

Γκούτζας Ευάγγελος

Μεταξάς Διονύσιος

Σπανός Νικόλαος

Μαρινοπούλου Ξένια

Μπίσμπα Έφη

Δημάση Κλειώ

Αθανασίου Γεώργιος

Τζιτζιλή Στέλλα

Στην εξελεγκτική επιτροπή οι:

Λαζαρίδης Ανέστης

Σαραντίδης Γεώργιος



Τσιρώνη Χρυσούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !