3 Ιανουαρίου 2018

Κρήτη: Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς και τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε γύρω στις 15:00 στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, θέτοντας σε κινητοποίηση τις αρχές. Από τη σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων άφησαν την τελευταία τους πνοή στα συντρίμμια, τρία άτομα, και πιο συγκεκριμένα δύο γυναίκες και ένας άνδρας.




Στο δυστύχημα εμπλέκονταν συνολικά επτά άτομα.



Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αρχές και τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με δύο γιατρούς, καθώς επίσης δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες.



Σύμφωνα με πληροφορίες oι δυο από τους νεκρούς ήταν ζευγάρι. Πρόκειται για έναν νέο άνδρα με την αρραβωνιαστικιά του. Η κοπέλα είχε έρθει μόνιμα Κρήτη προκειμένου να ζήσει με τον αρραβωνιαστικό της που έμενε στο νησί. Η τρίτη νεκρή είναι η μητέρα της κοπέλας.



Ο τρίτος επιβαίνων ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο είναι ο πατέρας της κοπέλας ενώ και η 14χρονη αδερφή της η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο έχει τραυματιστεί με κατάγματα στα πόδια.




Άνδρες της Τροχαίας διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, ενώ προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε.

Πηγές: cretapost.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ, flashnews.gr, Φωτογραφίες: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !