4 Ιανουαρίου 2018

Το παιχνίδι με τον καλό και τον κακό πατριώτη είναι ένα ψέμα, μια ακόμα υποκρισία της κυβέρνησης Σύριζα-Ανελ

Συνεντευξη στην Λώρα Ιωάννου, ALPHA989


Κύριε Χρηστίδη εσείς καθησυχαστήκατε από τον Κύριο Τσίπρα που είπε πως δε θα έχουμε εκλογές το 2018, αλλά θα γίνουν το 2019, σας πείθει?

Κοιτάξτε δεν έχει τόση σημασία τι νιώθουμε εμείς, σημασία έχει πως το βλέπει ο Ελληνικός λαός. Γνωρίζετε πως τα μέτρα, που έχουν έρθει τα τελευταία 2,5 χρόνια στη Βουλή και έχουν ψηφιστεί εξαιτίας της διακυβέρνησης του 2015 είναι μέτρα τα όποια είναι δυσβάστακτα και δε μπορούν να βάλουν τον Κύριο Τσίπρα στο 2019, υπό την έννοια ότι έχει νέες περικοπές και σε συντάξεις ,εξαφανίζει το ΕΚΑΣ,μείωση του αφορολογήτου, και όλο αυτό είναι κάτι το οποίο θα το βρει μπροστά του ως συνέπεια της πολίτικης τού.. Επομένως πιστεύω πως ο κύριος Τσίπρας έχει όλα τα σενάρια ανοιχτά και είναι κάτι το οποίο μετρά ,βδομάδα-βδομάδα.


Πως βλέπει το Κίνημα Αλλαγής αυτή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τα Σκόπια και αν εφόσον η θέση η δική σας είναι η θέση του Βουκουρεστίου η Εθνική θέση, δηλαδή μια σύνθετη ονομασία έναντι όλων, να σας ρωτήσω αν έχετε αποφασίσει αν θα ψηφίσετε μια τέτοια λύση εφόσον υπάρξει, ανεξάρτητα από τι θα κάνει ο Πάνος Καμμένος.



Όποια ενημέρωση έχουμε ,είναι μια ενημέρωση που έρχεται δια του τύπου, είτε απ όσα λέγονται στο Σκοπιανό, είτε στον Ελληνικο, λόγω της σύγκρουσης του κυρίου Κοτζια με τον κύριο Καμμένο. Αυτή ακριβώς η διγλωσσια των Συριζανελ είναι που αντικειμενικά υπονομεύει και την όποια διαπραγμάτευση για τη προσπάθεια εξεύρεσης όποιας λύσης. Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι θέλουμε μια λύση πάνω στην εθνική γραμμή η όποια έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες δεκαετίες ,και αυτό ξέρετε είναι κάτι στο οποίο θα επιμείνουμε.

Θα τοποθετηθούμε όταν η συζήτηση έρθει με συγκεκριμένη πρόταση, ενιαία από την κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι που βλέπουμε με τον καλό και τον κακό πατριώτη είναι ένα ψέμα, μια ακόμα υποκρισία της κυβέρνησης Σύριζα-Ανελ και αυτό είναι κάτι το οποίο θα το βρει μπροστά της η κυβέρνηση και δε θέλουμε να το βρει μπροστά της η χώρα.


--
Παύλος Χρηστίδης
Δικηγόρος - Εκπρόσωπος Τύπου Πασόκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !