2 Ιανουαρίου 2018

Μάνη: 34χρονος έκαψε ζωντανό τον πατριό του!



Δεν το χωρά ο νους αυτό που συνέβη σε χωριό της Μάνης, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, όταν 34χρονος στη διάρκεια... μπάρμπερκιου στο σπίτι της μητέρας του, περιέλουσε τον πατριό του με μίγμα βενζίνης και τον έκαψε ζωντανό.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 13.30, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στον Άγιο Νικόλαο της Μάνης με τον 34χρονο Δ.Μ. να βάζει, για για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, φωτιά στον πατριό του ΧΡ.Μ. που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και να τον καίει ζωντανό.

Το χρονικό

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο πατριός του και η μητέρα του νεαρού έψηναν λόγω της ημέρας στο barbeque και είχαν καλέσει και τον ίδιο.
Όταν εμφανίστηκε ο 34χρονος, είχε στο μηχανάκι του ένα μπιτόνι με μείγμα βενζίνης και πετρελαίου, το οποίο το έφερε μαζί του, το άδειασε σε έναν κουβά σφουγγαρίσματος και τους περιέλουσε -πατριό και τη μητέρα του- αιφνιδιάζοντάς τους.

Η μητέρα του πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι και κλειδώθηκε, ενώ ο άτυχος 65χρονος Χρ.Μ. που ήταν καθηλωμένος στο καροτσάκι δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο 34χρονος του έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή.

Σε κατάσταση αμόκ ο 34χρονος, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, αμέσως πήγε μέσα στο χωριό, στον Άγιο Νικόλαο, στο σπίτι συγχωριανού του, με τον οποίο είχε προστριβές, άναψε φωτιά στο πατάκι στην πόρτα του, αφήνοντας το μπιτόνι εκεί.

Ο συγχωριανός του βγήκε στην πόρτα να δει τι συμβαίνει, και κλώτσησε με το πόδι του το μπιτόνι με την βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στο παντελόνι του και να υποστεί εγκαύματα στα πόδια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Αμέσως μετά ο 34χρονος πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και συγκλονισμένη από το αποτρόπαιο γεγονός και αδυνατούν να πιστέψουν πως συνέβη κάτι τέτοιο.
Μιλούν για ένα νεαρό που είχε δική του επιχείρηση delivery σε κοντινό χωριό και τον γνώριζαν όλοι στην περιοχή.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με ανθρώπους που τον είδαν νωρίτερα το πρωί δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, μάλιστα είχε πάει για καφέ το πρωί και ευχήθηκε λόγω της ημέρας στους συντοπίτες του. Απ’ ότι συζητείται στο χωριό, υπήρχαν προστριβές με τον πατριό του, αλλά τίποτε δεν έδειχνε ότι τα πράγματα θα είχαν αυτή την αποτρόπαιη κατάληξη. Μάλιστα, λόγω των τεταμένων σχέσεων με τον πατριό του, ο 34χρονος ζούσε σε τροχόσπιτo και φρόντιζε αδέσποτα ζωάκια.

Στο σπίτι της τραγωδίας έχει σπεύσει ιατροδικαστής και αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !