10 Ιανουαρίου 2018

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε ταχυδρομικό υπάλληλο που έγινε τον Νοέμβριο του 2017 στο Αιγίνιο



Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ληστεία σε ταχυδρομικό υπάλληλο, που έγινε το μεσημέρι της 27 Νοεμβρίου 2017 στο Αιγίνιο Πιερίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ανδρών, ηλικίας από 27 έως 32 ετών και μίας 31χρονης γυναίκας, όλοι τους ημεδαποί, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της ληστείας, κλοπής και ψευδορκίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι 2 από τους παραπάνω άνδρες επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή της Θεσσαλονίκης, προσέγγισαν τον ταχυδρομικό υπάλληλο και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Στη συνέχεια εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα σε αγροτική περιοχή και επιβιβάστηκαν σε όχημα, που τους ανέμεναν οι άλλοι 2 άνδρες συνεργοί τους.

Όπως διαπιστώθηκε το όχημα άνηκε στην 31χρονη γυναίκα και σε βάρος της σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, καθώς κατέθεσε ψευδώς ότι είχε πουλήσει το αυτοκίνητο σε τρίτο άτομο.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν εντοπίστηκε σε αυτοσχέδιο υπόστεγο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατασχέθηκε.



Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !