31 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΠΛ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα (31-12-2017) το πρωί, ειδική εκδήλωση προς τιμήν του ρυθμιστή τροχονόμου, στην Πλατεία Λευκού Πύργου.




Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης αντάλλαξε ευχές και προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα στο ρυθμιστή τροχονόμο της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η επιβράβευση των τροχονόμων, ανδρών και γυναικών, για την πολύτιμη προσφορά τους, η οποία αναγνωρίζεται καθημερινά από τους οδηγούς και πεζούς, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το αίσθημα ασφάλειας και ικανοποίησης του κοινού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και υπεύθυνος Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας κ. Νικόλαος Γιάγκος, ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα. Παρασκευή Πατουλίδου, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Κ.Μ. και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Αργύριος Δημόπουλος, ο τ. Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ. κ. Στυλιανός Παππάς και ο Πρόεδρος και Μέλη Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Θεσσαλονίκης.



Ακόμη παρέστησαν ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο Β΄ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Νικόλαος Δημητριάδης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Αβραάμ Αϊβαζίδης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Θωμάς Φεύγας, ο Δ/ντής της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Στυλιανός Ντελής, ο Δ/ντης της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Δ/ντής της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ’ Γεώργιος Σουρβίνος, ο Δ/ντης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Α/Δ΄ Ασημάκης Χριστοδουλίδης, Ανώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ενώσεων Αποστράτων της Αστυνομίας και άλλοι εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !