19 Νοεμβρίου 2017

Ο Βασίλης Ζήρνας και δύο ακόμη Ελληνογερμανοί ανέλαβαν τον Αιγινιακό

Ο Βασίλης Ζήρνας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήραν την απόφαση να επενδύσουν στην ομάδα της Πιερίας
Ο Αιγινιακός άλλαξε χέρια. Η συμφωνία είναι δεδομένη. Ο Βασίλης Ζήρνας και δύο ακόμη Ελληνογερμανοί συνεργάτες του έχουν αναλάβει ουσιαστικά τα ηνία στην ομάδα της Πιερίας, ύστερα από την υπογραφή του προσυμφώνου. Απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Ουσιαστικά, η ομάδα έχει περάσει στα χέρια τους.


«Μηδαμινά χρέη»

Γιατί ανέλαβαν όμως τον Αιγινιακό; Γιατί πήραν την απόφαση να ασχοληθούν με την ομάδα της Πιερίας; «Ο Αιγινιακός είναι υγιές σωματείο. Εχει αδειοδότηση και συνάμα τα χρέη είναι μηδαμινά. Δεν πήραμε τυχαία τον Αιγινιακό. Είναι αλήθεια ότι ψάξαμε κι άλλες ομάδες, γιατί θέλαμε να ασχοληθούμε και να επενδύσουμε στο ποδόσφαιρο», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Ζήρνα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Metrosport».

«Θέλουμε να υπάρχει υγεία»

Οι δύο συνεργάτες του είχαν ασχοληθεί στη Γερμανία μικρότερες ομάδες, ενώ και ο ίδιος έχει παίξει ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη και τον Φοίνικα Πολίχνης. «Εχουμε καλό ρόστερ. Υπάρχει κορμός. Γενικά, πιστεύουμε ότι υπάρχει στην Ελλάδα ταλέντο. Πρώτιστος στόχος μας είναι φυσικά να σωθεί η ομάδα. Κύριο μέλημα μας επίσης είναι να βγάζουμε παίκτες, όπως συνέβη εξάλλου στον Αιγινιακό και παλιότερα. Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις των Κιβρακίδη και Πασαλίδη, που πήγαν στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Πάνω απ’ όλα θέλουμε να υπάρχει υγεία στην ομάδα», θα επισημάνει με νόημα ο Ζήρνας.

Παρουσιάστηκαν στους παίκτες

Σαφώς και θα υπάρξουν προσθήκες. «Εχουμε καλή ομάδα. Την πιστεύουμε. Αλλωστε, δεν μπορεί μία ομάδα να αποτελείται από έντεκα νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει κορμός», συνέχισε ο Ζήρνας. Εκείνο που επίσης τόνισε από την πλευρά της νέας διοικητικής κατάστασης είναι ότι «προτιμάμε τους χαμηλούς τόνους. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, δεν μας αρέσουν οι τυμπανοκρουσίες».
Στη χθεσινή προπόνηση παρουσιάστηκαν στους ποδοσφαιριστές και τους ενημέρωσαν για τις εξελίξεις.
Ο Βασίλης Ζήρνας θα είναι ουσιαστικά το εκτελεστικό όργανο της ΠΑΕ. Από τα χέρια του θα περνούν όλα. Θα αναλάβει και τη θέση του προέδρου.

Μένει ο Νικολαΐδης

Οι συνεργάτες του ήταν στις συζητήσεις από κοινού με τον Γιάννη Νιώπα, που προφανώς πήρε τις εγγυήσεις, τις οποίες ήθελε και γ’ αυτό συναίνεσε στη μεταβίβαση. Θα έρχονται μάλιστα στην Ελλάδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Ο Γιάννης Νιώπας θα είναι μαζί τους στην αρχή. Ως τον Φλεβάρη για την ακρίβεια, όπως άφησε τουλάχιστον να εννοηθεί χθες ο πρώην πλέον μεγαλομέτοχος.
«Ο Γιάννης Νιώπας είναι ο Αιγινιακός», είπε χαρακτηριστικά ο Ζήρνας. Συζητήσεις φυσικά έγιναν και με τον Κώστα Νικολαΐδη. Μένει κανονικά στον πάγκο του Αιγινιακού και συνεχίζει το έργο του. Η νέα διοικητική κατάσταση εμπιστεύεται απόλυτα τον Νικολαΐδη.


Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !